Valoare împreună – experienÈ›a regională È™i tehnologia globală

“Valoare împreună” este numele și conceptul evenimentului care va avea loc în zilele de 22 și 23 septembrie 2011 în Iași, la Hotel Ramada și Muzeul Unirii. Având în spate forța și tehnologia partenerilor HP și Microsoft, compania Quartz Matrix celebreaza experienta acumulata pe parcursul a 18 ani de activitate si puterea tehnologica globala a celor mai importante nume din business-ul IT. Prezentarile vor reuni în cele 2 zile peste 70 de directori generali și 100 de manageri IT ai celor mai importante companii și instituții din regiunea Moldova. Evenimentul “Valoare împreună” evidențiază parteneriatul dintre clienți, Quartz Matrix și vendori.

În prima zi a evenimentului, 22 septembrie, la Hotel Ramada, sala New York, echipa Quartz Matrix, împreună cu partenerii săi, va prezenta valoarea de business adusă clienţilor prin tehnologii de cloud. Sunt invitați specialiștii IT interesați de alinierea proceselor IT la cerințele de business ale organizațiilor, care vor sa aibă o imagine corectă asupra costurilor generate de tehnologia cloud. HP vine în completarea soluțiilor de virtualizare cu noul concept Instant-ON necesar desfășurării în condiții optime a activităților într-o companie. Speakerii prezenți vor discuta și despre direcțiile noi de business din sfera calculatoarelor personale, mai ales în contextul deciziei HP de a renunța la divizia de PC-uri. În ultima parte a sesiunii vor fi prezentate tehnologiile de printing și soluțiile Microsoft pentru afaceri, evenimentul reunind în același loc toate diviziile funcționale HP și Microsoft.

ÃŽn data de 23 septembrie 2011, continuăm seria de prezentări „Valoare împreună”. După două secole de istorie È™i expertiza acumulată printr-un amplu proces de restaurare, Muzeul Unirii își deschide porÈ›ile către Dumneavoastră. “Pentru că ne dorim să creăm Valoare împreună, vă invit să ne însoÈ›iÈ›i într-o călătorie istorică prin încăperile Domnitorului Cuza, pentru a celebra experienÈ›a noastră regională È™i puterea tehnologică globală a celor mai importante nume din business-ul IT – HP È™i Microsoft” a declarat Mihai Suchar, Directorul General Quartz Matrix. Evenimentul va avea susÈ›inerea Doamnei Drd. Aurica Ichim, Director la Muzeul Unirii, care va evidenÈ›ia conexiunea între tradiÈ›ie È™i tehnologie. ÃŽn aceeaÈ™i ordine de idei, evenimentul “Valoare împreună” evidenÈ›iază parteneriatul dintre clienÈ›i, Quartz Matrix È™i vendori.