Utilitate maxima pentru folii adezive in orice casa

Foliile adezive au capatat din ce in ce mai multa importanta in ultimii ani, ele fiind folosite in domenii variate. Astfel, utilitatea lor este atat in domeniul auto, cat si in industria mobilei sau in domeniul vanzarilor. Iar utilizarea lor nu se opreste aici!

Foliile adezive, ideale ca etichete

Pentru etichetarea produselor pot fi utilizate cu succes foliile adezive, deoarece scot foarte bine in evidenta pretul produselor si sunt foarte usor de folosit. Arunci cand trebuie sa fie indepartate, procedeul nu este deloc unul greoi.

Aceste folii mai pot fi utilizate si de catre conducatorii auto pentru masinile lor, pentru ca acestea pot fi lipite pe masina, fiind o protectie excelenta contra razelor solare, contra zgarieturilor, ceea ce inseamna ca vopseaua va fi mult mai bine pastrata.

Un alt domeniu in care pot fi utilizate astfel de folii este cel al industriei mobilei. Astfel, foliile pot fi folosite pentru a acoperi unele imperfectiuni ale mobilierului, este o solutie foarte buna, profesionala, in niciun caz una de compromis. Astfel de folii pot fi utilizate si pentru a securiza anumite obiecte de mobilier in timpul transportului dintr-un loc in altul, pentru ca ofera o fixare foarte buna, stabila, excelenta. De aceea, aceste produse pot fi utilizate cu toata increderea!

Foliile adezive de la Dass Center, calitate de la producatori

Unele dintre cele mai utilizate folii adezive de pe piata sunt cele produse de compania Dasscenter, care se remarca prin calitatea deosebita a produselor, intotdeauna confectionate cu multa atentie, fiind folosite cele mai noi tehnci aparute in domeniu.

Istoria Dass Center DWA incepe in anul 1995, cand Paul Ghilus, isi incepea calatoria pasionanta in domeniul foliilor autocolante, devenind distribuior autorizat al Algernon Impex, importator al foliilor Orafol. De atunci, compania este in continua dezvoltare, atat in domeniul distributiei foliilor autocolante, cat si al prelucrarii acestora. Produsele indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. De aceea tot mai multa lume recomanda produsele Dasscenter!

Pe langa folii adezive, veti gasi o multime de produse precum etichete industriale, dar si benzi dublu adezive sau folii auto, perfecte pentru redecorarea masinii personale. Aveti asadar o multitudine de variante, toate bune si la preturi fara egal.