Unde sa faci rapid o ecocardiografie?

Un studiu efectuat de catre European Heart Journal a aratat ca aproximativ 4 milioane de europeni mor anual din cauza bolilor cardiovasculare, ceea ce face ca acest diagnostic sa reprezinte principala cauza din care mor locuitorii batranului continent.

Pe langa faptul ca 50% dintre decesele inregistrate in fiecare an in Europa sunt cauzate de bolile de inima, si in tara noastra acestea fac ravagii. Romania ocupa locul al treilea in lume intr-un clasament realizat pe baza numarului deceselor provocate de afectiuni ale inimii. Studiile au aratat ca doi din trei romani mor din cauza afectiunilor cardiace.

baner-44Preventia este modul in care numarul mortilor provocate de afectiuni ale inimii ar putea scadea drastic. Specialistii le recomanda romanilor sa mearga periodic la un control in cadrul unei clinicii de cardilogie pentru a efectua diverse analize, precum o cocardiografie, o analiza Doppler sau altele, pentru a depista din timp o boala de inima.

Exista numerosi factori care sunt asociati bolilor de inima, stresul, fumatul, varsta, sedentarismul, obezitatea si multe altele afecteaza functionarea normala a inimii.

Institutiile specializate in tratarea si prevenirea afectiunilor de inima va pot ajuta sa depistati si sa evitati un stop cardica sau accidentele vasculare cerebrale, ce pot avea ca efect decesul persoanei in cauza.

Daca cautai o clinica de cardiologie unde sa va stiti inima in siguranta, atunci CardioClinic este solutia pentru dumneavoastra! Aici veti gasi medici pregatiti care va vor ajuta sa tratati corespunzator problemele de inima si nu numai.

Medicii din echipa CardioClinic au anii de experienta in spate si sunt membrii Societatii Europene de Cardiogie. Acestia va vor ajuta sa efectuati orice fel de analiza asupra inimii sau asupra felului in care circula sangele prin vasele de sange, cum ar fi ecocardiografia, EKG, ecografia Doppler si multe altele.

Acesti medicii primari cardiologi sunt si cadre universitare si au competente nationale de ecocardiografie Doppler si ecografie Doppler vasculara,  unii dintre ei detin si Acreditare Europeana in ecocardiografie transtoracica si transesofagiana.

Performanta se reflecta si asupra echipamentelor detinute de clinica de cardiologie CardioClinic. Vino si tu la primul laborator privat de ecocardiografie din Romania acreditat de Societatea Europeana de Cardiologie, cat si de Asociatia Europeana de Imagistica Cardiovasculara, la sectiunea de ecografie transtoracica standard, si lasa-i pe specialistii nostri sa aiba grija de inima ta!