Un nou contract in portofoliul NEI GUARD ! SISE Oltenia conteaza pe NEI!

Bucuresti, 24 Mai 2011 – NEI GUARD, membra a NEI HOLDING, anunta semnarea contractului de paza pentru obiectivele SISE Oltenia din zonele Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si Valcea.

Incepand cu sfarsitul lunii mai compania NEI GUARD – a preluat in gestionare obiectivele SISE Oltenia din zonele Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si Valcea. Profesionalismul si competenta echipelor companiei implicate in acest amplu proiect ce vizeaza asigurarea serviciilor de paza in cadrul obiectivelor mentionate reprezinta inca o data factorul hotarator in stabilirea unui parteneriat pe termen lung.

„Activitatile de consolidare a retelei de acoperire nationala si investitiile in personalul uman din ultimi ani incep sa isi spuna cuvantul”, declara Eduard Neicu, Vicepresedintele grupului NEI Holding.

SISE Oltenia are ca principal obiect de activitate intretinerea echipamentelor energetice si asigurarea service-ului pentru linii aeriene subterane electrice. Compania gestioneaza autobaza proprie dotata cu autoturisme, camioane, remorchere si macarale.

NEI GUARD, alaturi de Compania de detectivi NEI, NEI Mediaca Asist, NEI Management Consulting, Nei Technics & Strategies, NEI Fire Protection si Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate si implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.

Inca de la infiintare, NEI Guard s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie, paza, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice, monitorizari si interventii.

Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate si protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucuresti, Constanta, Mangalia, Brasov, Predeal, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Targu Mures, Baia Mare, Satu Mare si Galati.

Serviciile oferite acopera o gama larga de aplicatii: MONITORIZARE, SERVICII TEHNICE, PAZA, ESCORTA V.I.P., TRANSPORT VALORI, TRACKING GPS, TELECOMUNICATII SECURIZATE, SECURITATEA INFORMATIILOR

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.neiguard.ro

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neiholding.ro

Str. Ghiozdanului, nr. 6A

Sector 1, Bucuresti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99