Ultimele zile de inscrieri la cursurile video din Bucuresti organizate de DallesGO in aceasta vara

In ultima vreme video-ul a inceput sa ia usor, usor fata pozelor si textului si tocmai din cauza acestui motiv, DallesGO a conceput seria de cursuri video special in acest sens.
Nu conteaza daca esti blogger, fotograf, te ocupi de un departament de Marketing al unui brand, te ocupi de un cont de Social Media sau ai propriul business, dar pentru a avea succes in zilele noastre ai nevoie de continut video de calitate.

Ce presupun de fapt cursurile video de la DallesGO?

Cursurile video se intind pe o durata de 3 luni interactive in care vei invata o multime lucruri interesante care te vor ajuta foarte mult.
In primul rand, la cursurile video din Bucuresti vei invata cum sa gandesti in termeni speciali de video, vei afla tot ce se poate afla despre care sunt pasii realizari unui film, incepand cu scriptul si pana la productie, filmarea propriu-zisa si montajul aferent.

De asemenea, la cursurile video vei invata cum sa comunici povestea ta, a brandului tau sau a produsului de care te ocupi folosindu-te de o serie de imagini miscate, personaje, dialog, muzica si efecte special astfel incat totul sa fie de succes si sa ramana intiparit in mintea oamenilor.
La cursurile video de la DallesGO Alex Gelehrter iti va fi profesor. Alex este un super profesionist ce are o mare experienta si vocatie, si care te va ajuta sa inveti sa faci video trecand evident prin toti pasii prin care este normal sa treci pentru realizarea unui asemenea proiect.
Pe perioada cursului video de aici vei lucra la un proiect personal in cadrul caruia vei beneficia de consiliere de specialitate permanenta din partea lui Alex. In plus, la finalul cursurilor video te vei putea mandri cu un videoclip de 3 minute, o reclama de 30 de secunde sau un scurtmetraj experimental de 5-10 minute.
cursurile video

Cateva informatii despre Alex, profesorul de la acest curs video din Bucuresti

Nascut in Bucuresti in anul 1967, profesorul de la cursul video Alex Gelehrter este fondatorul Urban Friends Republik. Aceasta este o platforma experiment de cercetare vizuala care combina indeaproape fotografia cu graphic designul si filmul. Avand la baza studii de arhitectura, Alex Gelehrter si-a consolidat formarea ca artist video in Canada la Montreal, unde a stat aproape 20 de ani.
Fiind foarte pasionat de pictura, sculptura, arhitectura, fotografie, graphic design, bijuterie, publicitate si film, profesorul de la cursurile video de la DallesGO din Bucuresti, Alex Gelehrter a explorat foarte mult in proiectele sale granita dintre artele vizuale, semnand regia pentru o multime de videoclipuri muzicale, filme fashion, design animat pentru spectacole si concerte, documentare si expozitii foto.
De asemenea, Alex Gelehrter a facut campanii pentru Maria Lucia Hohan, Nissa, Lena Criveanu, a mai lucrat cu topmodelul Irina Lazareanu la mai multe filme experimentale, a semnat si creat videoclipuri pentru Toma, Directia 5 si Maria Radu. Daca vrei sa ii vezi proiectele, le poti gasi proiectele pe site-ul www.urbanfriendsrepublik.com.

Pentru mai multe informatii despre cursurile video din Bucuresti de la DallesGO acceseaza site-ul www.dallesgo.ro sau suna la numarul de telefon 0769.041.711. Daca vrei sa te inscrii si tu la cursurile video din Bucuresti organizate de DallesGO apasa pe INSCRIERE CURSURI VIDEO DALLESGO!
Cursurile video de aici se desfasoara pe Strada Ion Oteteseleanu nr.2, et.2, in Bucuresti.