Ultimele locuri de inscriere la Cursul gratuit Fii la moda, Fii voluntar!

Va invitam sa beneficiati gratis de ultimele locuri la Cursul gratuit de voluntariat care se va desfasura luni, 27 iunie 2011 si organizat de R4-Consultanta si Formare Profesionala.

Se poate inscrie orice persoana care doreste sa desfasoare actiuni in sprijinul comunitatii locale într-un mod profesionist si legal.

Dominantele cursului vor fi interactivitatea si elementele practice. Cursantii vor avea posibilitatea sa inteleaga ce este voluntariatul, care sunt beneficiile voluntariatului, care este forma legala de prestare a unor servicii de voluntariat, drepturi si obligatii. Participantii vor cunoaste si experienta altor voluntari si vor putea utiliza o abordare profesionista de management a lucrului cu voluntarii din cadrul proiectelor.

Cursul este sustinut de drd. Mihaela Macsut si teolog Stefan Grosu, pentru care activitatea de voluntariat este o traditie de familie.

Inscrierile continua in perioada 23-26 iunie, intre orele 9.00 si 18.00.

Va invitam sa vizitati site-ul nostru www.r4consultanta.ro, sectiunea Inscriere cursuri (partea de sus) pentru inscriere sau sectiunea Cursuri diverse, Dezvoltare Profesionala, pentru descrierea detaliata a cursului.

Informatii suplimentare se pot obtine la tel.: 0752 199 473  sau prin e-mail: info@r4consultanta.ro.