Ultimele inscrieri la seria de cursuri de actorie din Bucuresti

Seria de cursuri de actorie din Bucuresti organizate de DallesGO reprezinta 3 luni interactive in care vei descoperi culisele meseriei de actor, in care te vei distra foarte mult si vei invata sa te cunosti mai bine. La cursurile de actorie de aici iti vor fi alaturi doi profesori foarte buni din generatii complet diferite care iti vor dezvalui ce inseamna cu adevarat actoria din diferite perspective. Seria de cursuri de actorie te va invata o multime de notiuni practice despre dictie si miscare si iti va propune multe exercitii foarte captivante de imaginatie. De asemenea, vei invata cum sa transpui experientele personale in actorie si in special cum sa dai viata unui personaj si sa-l faci de neuitat.
Daca alegi sa partici la seria interactiva de cursuri de actorie din Bucuresti vei participa la diverse jocuri de improvizatie ce sunt special concepute pentru a-ti dezvolta atentia, viteza de reactia si mai ales capacitatea de a memora. Asa cum face orice actor, vei invata sa plangi si sa razi, vei aplauda si te vei revolta, totul pentru a iesi din zona ta de confort si pentru a-ti depasi limitele.

Cu ajutorul cursurilor de actorie iti vei creste incredere in tine, vei castiga o dezinvoltura foarte buna in relatiile cu alti oameni si vei invata sa reactionezi spontan si frumos. In partea a doua a seriei cursurilor vei face parte dintr-un spectacol pus in scena special conceput in baza unui scenariu perosnalizat.
Datorita parteneriatului pe care DallesGO in are cu Teatrul Act, o mare parte din cursul de actorie se vor desfasura chiar in sala acestuia, locul unde regizori si actori celebri au pus in scena, de-a lungul timpului, spectacole de neuitat. Avand in vedere emotiile pe care le transmite acest loc, vei simti si tu ceea ce multi oameni de teatru au experimentat si anume: emotia primelor replici si bucuria aplauzelor la scena deschisa.

cursuri de actorie

Programa seriei de cursuri de actorie de la DallesGO este urmatoarea

 1. Curs 1
  Prezentarea cursului de actorie si a scopului urmarit de fiecare cursant in parte, jocuri de cunoastere si obisnuire cu partenerii din grupa
 2. Curs 2
  Antrenamentul vorbirii, jocuri pentru dezvoltarea atentiei si a vitezei de reactie
 3. Curs 3
  Jocuri pentru dezvoltarea memoriei si alegerea textelor
 4. Curs 4
  Jocuri de improvizatie, definitivarea textelor si distribuirea rolurilor
 5. Curs 5
  Lectura si lucru pe text
 6. Curs 6
  Antrenament vorbire si lucru pe text
 7. Curs 7
  Lucru pe text si repetitii
 8. Curs 8
  Antrenament vorbire si repetitii
 9. Curs 9
  Antrenament vorbire si repetitii
 10. Curs 10
  Stabilirea detaliilor pentru spectacol
 11. Curs 11
  Repetitii
 12. Curs 12
  Spectacolul de final cu public

Cum te inscrii la cursurile de actorie DallesGO?

Daca vrei sa te inscrii si tu la cele mai tari cursuri de actorie trebuie sa apesi pe: INSCRIERE CURSURI ACTORIE. Cursurile de actorie se desfasoara la Teatrul Act si la DallesGO pe strada Ion Oteteseleanu nr.2, et. 2, in Bucuresti. Pentru mai multe informatii acceaseaza dallesgo.ro sau suna la numarul de telefon 0769.041.711. Succes!