Tuburi led – cea mai economica solutie de iluminat

tub ledDaca vrei sa beneficiezi de un sistem de iluminat ieftin, de durata si foarte rezistent apeleaza cu incredere la tuburi led. Tuburile led sunt o solutie moderna de iluminat care se bazeaza pe tehnologia led care ofera o multime de avantaje in comparatie cu un sistem de iluminat normal. Neoanele vechi pot fi inlocuite cu succes de tuburi led pentru ca tu sa te bucuri de multe avantaje importante. Magazinul online de iluminat pe baza de led Led-Concept comercializeaza tuburi led la cele mai mici preturi din mediul online.

Tuburi led – cateva super avantaje pe care le ofera daca le utilizezi

In primul rand, cel mai important avantaj pe care il ofera tuburile led este economia de curent si implicit cea financiara. Astfel, folosind tuburi led te vei bucura de economii importante din punct de vedere financiar pentru o perioada foarte lunga de timp. Tuburile led consuma cu peste 50% mai putin curent electric in comparatie cu vechile sisteme de iluminat si astfel vei face o economie financiara foarte buna.
Avand o durabilitate ridicata, tuburile led nu vor trebui inlocuite asa des ca vechile neoane, fapt ce iti ofera o alta economie financiara. Acestea au o durata de functionare de aproximativ 35.000 de ore si rezista mai mult la ciclul de aprindere-stingere fata de neoanele vechi.
Folosind tehnologia pe baza de led, tuburile led nu emit deloc radiatii infrarosii sau ultraviolete deci sunt mult mai putin nocive pentru corpul uman. De asemenea, ele nu contin mercur, deci sunt foarte prietenoase si cu mediul inconjurator.
Daca alegi tuburi led vei mai face o economie si la sistemul de racire, deoarece acestea nu se incalzesc si nici nu emit caldura.
Legat de incalzie, tuburile led nu au nevoie de timp de incalzire precum vechile neoane care palpaiau pana sa emita lumina, acestea se aprind instant la apasarea butonului de aprindere.
Rezistenta ridicata la socuri pe care o au le recomanda sa fie folosite la terenui de sport, camere pentru copii, gradinitie, scoli etc.
De asemenea, pot fi folosite si la exterior deoarece nu atrag deloc insecte.
tuburi led

Cele mai bune preturi la tuburi led sunt pe www.led-concept.ro

Led Concept este un magazin online de iluminat cu led din Romania care are cele mai mici preturi de pe piata la aceste sisteme de iluminat. Poti comanda de la acest magazin online produse de iluminat pe baza de led precum: becuri, tuburi, sporturi, panouri, proiectoare, plafoniere etc. Daca vrei sa comanzi produse la ce mai mici preturi de pe piata sau ai nevoie de mai multe informatii, intra acum pe site-ul www.led-concept.ro, suna la numarul de telefon 0734.635.073 sau trimite un mail la comenzi@led-concept.ro.