Tu pe cine sustii in competitia pentru titlul Miss Boboc Bucuresti 2010?

De astazi, 5 martie 2010, iti poti sustine favorita si ii poti garanta un loc in semifinala concursului de frumusete Miss Boboc Bucuresti 2010. Intra pe http://miss.galabalurilor.ro , cunoaste concurentele si voteaza-ti favorita!

Platforma de voting “Miss Popularitate” face parte din proiectul Gala Balurilor 2010 si urmareste sa devina un loc de intalnire intre tinerele concurente si sustinatorii lor. Fetele se dezvaluie publicului, vorbind despre hobby-urile lor si asteptarile cu care au intrat in competitie, in timp ce la capitolul frumusete, imaginile vorbesc de la sine: calitatile fiecarei concurente au fost evidentiate de un fotograf profesionist pentru realizarea galeriilor foto personale.

Conform regulamentului Galei Balurilor 2010, concurenta care va reusi sa stranga cele mai multe voturi pana pe data de 21 mai, orele 00:00 – cand se va inchide oficial platforma de voting, va fi inscrisa automat in semifinala concursului Miss Boboc Bucuresti 2010. Astfel, cu fiecare vot obtinut, favorita voastra este mai aproape de marele titlu!

Pe langa sedintele de pregatire, care sunt deja in derulare, concurentele vor participa la sesiuni de personal branding, menite sa le ajute sa-si puna in evidenta calitatile, precum si la diverse activitati cu caracter social si cultural. Parcursul concurentelor, de la castigatoare ale concursului de frumusete din liceul lor, pana la seara decernarii titlului Miss Boboc Bucuresti 2010, va putea fi urmarit pe http://miss.galabalurilor.ro. Aceasta va fi actualizata permanent cu noi informatii care sa va ajute sa decideti care dintre fete merita sa poarte mult-ravnita diadema pe 23 mai.

Rezultatele finale ale votului publicului vor fi aflate in cadrul mega-evenimentului Gala Balurilor 2010, programat pentru 23 mai 2010. Acesta va fi un concurs de frumusete in toata regula si un spectacol de neuitat pentru toti cei prezenti, in care cele mai frumoase boboace de liceu din Bucuresti vor urca pe scena alaturi de cei mai tari artisti ai momentului si de alti liceeni talentati.

Gala Balurilor 2010 este un eveniment organizat de OneBeat (www.onebeat.ro) si Vertical Mind (www.verticalmind.org), Primaria Municipiului Bucuresti, Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret Bucuresti, Scoala Democratiei.

Le multumim partenerilor: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Consiliul Municipal al Elevilor;  precum si partenerilor media ai evenimentului: KISS TV si KISS FM,  Sapte Seri, viatadeliceu.ro, revista Bravo, Teen Press, 220.ro, revista Bravo Girl, Status Pimp, muzicabuna.ro, port.ro, calificativ.ro, referat.ro, presainblugi.com, myjob.ro, bloguri.myjob.ro, okazii.ro, calendarevenimente.ro.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie:

PR Gala Balurilor

sol@galabalurilor.ro

dana@galabalurilor.ro