Trenduri in pantofi si sandale cu platforma de la Stone Creek

Reveniti din perioadele lor de glorie ai anilor 1960-1970, era pantalonilor evazati si a culorilor extravagante, pantofii cu platforma fac furori de ceva timp, insa abia acum au ajuns la apogeul dezvoltarii din anii 2010. Pantofii cu platforma se cumpara intr-un ritm alert de care doamnele si domnisoarele care doresc sa fie in pas cu moda.

Acest gen de pantofi au avut un inceput timid, din pricina inaltimii pe care design-erii o propuneau pentru anumite modele, insa a prins repede avant, odata ce femeile au constatat comoditatea cu adevarat surprinzatoare pentru inaltimea platformelor. Acestia sunt mult mai comozi decat multe alte modele de pantofi fara platforma.

De asemenea, se folosesc culori si materiale din ce in ce mai neconventionale, iar lumea le imbratiseaza cu mare drag. Deoarece tranzitia a fost ceva mai lina, nu s-a observat diferenta mare dintre modelele pe care le purtau doar cu doi ani in urma si au facut fiecare pas inainte impreuna cu design-erii.

Fiind actualizat cu fiecare schimbare de trend, Stone Creek va propune urmatoarele modele de pantofi si sandale cu platforma:

Acesti draguti pantofi de un verde crud in combinatie cu o culoare suava de crem pentru partea de platforma. Pantofii marca Mojito sunt perfecti pentru o iesire la terasa sau, de ce nu, pentru a completa o tinuta office.

pantofi cu platforma Mojito

Tot din colectia Mojito, avem aceste culori superbe pentru o vara incendiara.pantofi cu platforma fucsia

pantofi cu platforma Jeffrey CampbellJeffrey Campbell, recunoscut pentru modelele sale neconventionale, vine si acum cu ceva mai indraznet si plin de viata.

In privinta sandalelor cu platforma, Mojito este marca pe care se bazeaza lantul de magazine Stone Creek. Astfel avem sandale cu platforme inspirate din motive traditionele ca si acest model…sandale cu platforma Mojito

… si aceste sandale cu imprimeu cu motive animale.

sandale cu platforma si imprimeu animal