Trei restaurante KFC raman deschise de Noaptea Alba a Galeriilor

De Noaptea Alba a Galeriilor, KFC Unirii, Beldiman si Magheru raman deschise si dupa miezul noptii, pana la utimul client.

KFC Romania va fi alaturi de bucuresteni in Noaptea Alba a Galeriilor. In noaptea de 10-11 iunie, aceia care isi vor potoli setea de cultura vizitand galeriile deschise pana spre dimineata, vor avea la dispozitie restaurantele KFC Unirii, Beldiman si Magheru pentru a-si domoli foamea cu o portie delicioasa de pui crocant si fraged.

“Incercam, pe cat se poate, sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a se bucura pe deplin de evenimentele culturale desfasurate pe timpul noptii. Este o practica raspandita peste tot in Europa ca, in astfel de ocazii, KFC sa incerce sa ofere clientilor sai intreg confortul urban pe care acestia si-l doresc. Alegerea celor trei restaurante s-a facut avand in vedere zonele cu cele mai multe galerii deschise. Practic, putem spune ca reusim sa acoperim zona principala a evenimentului, zona Unirii-Cismigiu-Magheru.” declara Carmen Lupulet, director de marketing KFC Romania.

KFC Romania nu este la prima initiativa de acest fel. Cu ocazia Noptii Albe a Muzeelor programul de lucru al restaurantelor KFC Unirii, Beldiman si Magheru a continuat, la fel cum continua si cu ocazia Noptii Albe a Galeriilor, si dupa miezul noptii, pana la ultimul client.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 40 de restaurante KFC dintre care 17 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.