Travel management pentru orice afacere prin Perfect Tour

Incepand de astazi, Perfect Tour va dezvolta puternic divizia de corporate travel management si se va adresa tuturor companiilor care au bugete alocate pe segmentul de travel. Perfect Tour are capacitatea de a furniza instrumentele necesare tuturor companiilor ce doresc o optimizare a bugetelor de travel.

Perfect Tour si-a consolidat pozitia de top in domeniul turismului de afaceri prin asocierea cu liderul in domeniul travel managementului- GlobalStar.

Corina Pacuraru, general manager: ”Am devenit membru Global Star Romania, unul dintre liderii managementului calatoriilor in afaceri, iar acest lucru inseamna ca putem livra servicii superioare in ceea ce priveste calatoriile de afaceri. Din agentie de turism, am devenit o companie de travel management, pe langa serviciile de calatorie standard furnizate clientilor corporate, le oferim clientilor nostri si managamentul calatoriilor. Dorim in continuare sa fim cat mai aproape de acestia, oferindu-le in continuare strategii pentru economisirea banilor (prin gasirea unor alte rute de calatorie, negocierea cu furnizorii, dealuri speciale etc.). Din rapoarte, noi trebuie sa le aratam clientilor cum, unde, cat si cand am economisit bani pentru ei”.

Servicii de business oriunde in lume

Prin afilierea cu GlobalStar, Perfect Tour a devenit o companie specializata in livrarea serviciilor de business travel si a serviciilor conexe, oriunde in lume (75 de parteneri in 3 393  de birouri in lume, ceea ce inseamna ca putem compara preturile si oferi cel mai mic pret posibil pentru cererea clientului).

Avantajul competitiv al Perfect Tour prin asocierea cu GlobalStar este livrarea unor servicii customizate pentru fiecare client in parte, cresterea eficientei, concentrarea pe reducerea costurilor clientilor sai, furnizarea unei consultante specializate si urmarirea unei politici de “travel agreate” impreuna cu clientii sai.

Raport la zi

De asemenea, Perfect Tour are acces direct la sistemele de rezervare folosite de catre toti partenerii internationali GlobalStar, ceea ce inseamna oferirea celor mai bune preturi si posibilitatea reala de a compara ofertele, de a economisi banii clientilor sai si de a gasi disponibilitati instant pentru orice cerere. Platforma tehnologica GlobalStar permite si furnizarea rapoartelor dupa modele avansate, astfel incat clientul sa primeasca exact informatiile de interes.

Perfect Tour ofera avantaje unice clientilor sai corporate oriunde ar calatori datorita respectarii unei proceduri globale si a prezentei partenerelor sai in peste 3 393 de birouri din lume.

GlobalStar ocupa locul 7 mondial in managementul calatoriilor de afaceri.

Este o retea partenera a companiilor de travel management a carei umbrela cuprinde peste 75 de membri, lideri in domeniul turismului de afaceri din diverse tari, cu peste 3 393 birouri si 14 000 angajati in toata lumea.

Partenerii GlobalStar actioneaza pe pietele locale oferind servicii customizate, livrate de catre agenti specializati si functioneaza conform unei strategii comune. Strategia folosita de GlobalStar este dinamica si flexibila si poate fi adaptata oricaror necesitati ale companiilor.

Perfect Tour este o companie cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Înfiintata în anul 2004, compania are în prezent 12 filiale: Bucuresti, Brasov, Buzau, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Tulcea si Chisinau si peste 600 de agentii partenere pe întreg teritoriul Romaniei. Cifra de afaceri pe anul 2009 a depasit 19 milioane euro, situând Perfect Tour în primii 3 jucatori din piata Agentiilor de Turism. Pentru 2010 estimeaza o crestere de 20%.

Perfect Tour, una dintre companiile de turism de top din Romania, acopera toate destinatiile din lume si ofera o gama larga de servicii: cazari interne si internationale, bilete de avion si de tren, transferuri, asigurari de calatorie, închirieri de masini si aeronave private, case de vacanta, parcuri de distractii, destinatii exotice, citybreak-uri, croaziere. De asemenea, compania ofera asistenta în obtinerea vizelor, organizarea de evenimente, teambuilding-uri si alte servicii pentru calatoriile de afaceri.