Transport rutier de marfuri la standarde Europene

Servicii de transport rutier de marfuri extrem de calitative

La noi in tara transportul rutier de marfuri detine o proportie covarsitoare din totalitatea tipurilor de transport. In Romania exista 20.000 de firme romanesti de transport rutier de marfa, dintre care doar 2.000 efectueaza operatiuni si pe plan international. Pentru a putea presta servicii la nivel international, firmele trebuie sa detina o anumita licenta speciala in acest sens si neaparat sa indeplineasca o serie de conditii.

transport aerian marfuri

In Romania, exista destul de putine firme precum Rilvan Group care opereaza detinand o astfel de licenta, din aceasta cauza si numarul operatiunilor de transporturi rutiere de marfuri pe plan international prestate de catre firme de la noi din tara este si atat de mic, in comparatie cu numarul total al firmelor ce ofera servicii nationale.

In cazul Rilvan Group, firma subcontracteaza si alte companii pentru prestarea acestor servicii. Pentru mult mai multe detalii despre serviciile de transporturi de marfuri rutiere puteti intra aici.

Acolo veti gasi toate detaliile de care aveti nevoie pentru aceste servicii. Apeland la un partener de incredere marfa va fi transportata in cele mai bune conditii si la cele mai bune preturi.

Cateva caracterstici pe care le au aceste transporturi rutiere de marfuri

Transporturile rutiere de marfuri sunt cea mai utilizata varianta dintre celelalte, fiind acelasi timp foarte avantajos din punct de vedere al costurilor, in special pentru destinatiile externe. De asemenea, se pot executa transporturi rutiere de marfuri si intre continente, desi trecerea acestora pe apa se va face cu ajutorul unor nave maritime.

 

Transportul rutier de marfa se realizeaza cu ajutorul autovehiculelor, dar in special camione si tiruri, autovehicule care detin suficient spatiu pentru depozitare astfel incat drumurile sa devina eficinete din punct de vedere al costurilor.

Daca ar fi realizat numai cu ajutorul unor masini mai mici, costurile pentru combustibil ar creste la un nivel mult prea mare comparativ cu cantitatea de marfa pe care un astfel de transport rutier ar putea sa o livreze. Din aceasta cauza camioanele sunt cele mai utilizate pentru executarea acestor servicii.

La noi in tara exista o flota de camioane extrem de moderna, ba chiar una dintre cele mai moderne din toata Europa. Acest clasament se realizeaza pe baza a catorva standarde europene speciale extrem de stabilite, Euro1-6 si Euro 6, care este cel mai recent standard european care prevede nivelul emisiilor de dioxid de carbon in atmosfera masinilor usoare, de pasageri si chiar si ale autovehiculelor comercial.
Romania detine la randul sau o serie de standarde foarte clare cu privire la transporturile rutiere de marfuri, mai ales in ceea ce priveste siguranta la volan, obligand soferii masinilor de mare tonaj sa conduca doar insotiti si de asemenea, sa ia pauze pentru dormit la anumite intervale de timp, intervale foarte clar stabilite si urmarite printr-o serie de sisteme implementate in bordul camioanelor.