Train-to-NZEB: The Building Knowledge Hubs, Conferinţa Naţională de Lansare, 13 noiembrie 2015, Hotel Cubix Braşov

În data de 13 noiembrie 2015, începând cu ora 08:30 la Hotel Cubix Braşov (B-dul Saturn, nr. 47), sala Cubix, va avea loc Conferinţa de Lansare a proiectului The Building Knowledge Hubs.

Proiectul “Train-to-NZEB”se derulează în perioada 1 iunie 2015 – 31 mai 2018 în cadrul Programului Uniunii Europene pentru cercetare și inovare Orizont 2020 şi urmărește dezvoltarea unei rețele de centre de consultanță şi formare profesională (Building Knowledge Hubs – BKH) pentru furnizarea de cursuri practice, demonstrații și servicii de consultanță complexă pentru implementarea clădirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (NZEB).

Conferinţa are ca scop consultarea activă cu privire la crearea BKH în România şi asigurarea sustenabilităţii acestuia, prezentarea obiectivelor proiectului și a rezultatelor așteptate, precum şi prezentarea de bune practici în formarea profesională în domeniul performanței energetice a clădirilor.

La eveniment sunt invitaţi şi aşteptaţi să participe: arhitecţi, proiectanţi, ingineri constructori, firme de construcții, furnizori / producători de materiale / sisteme pentru construcţii, auditori energetici, furnizori de formare profesională continuă, dezvoltatori şi agenţii imobiliare, instituţii financiare, autorităţi publice centrale şi locale.

Pentru informatii suplimentare contactati:
Business Development Group
e-mail: nzeb@bdgind.ro
tel/fax: 021 317 98 70