Traieste-ti vacanta cu Pizza Hut

In perioada 19 iunie -27 august, Pizza Hut le-a pregatit fanilor o calatorie de neuitat intr-o lume plina de gust. Sase noi sortimente de pizza preparate cu maiestrie pe celebrul blat Italian– iata oferta de nerefuzat pentru care Pizza Hut a pregatit-o tuturor iubitorilor de pizza.

Soarele imbietor al Greciei, coridele Spaniei, fiordurile Norvegiei , sombrero-urile Mexicului, parfumul Frantei si dansurile din Rusia sunt mai aproape de iubitorii de pizza prin oferta unica de la Pizza Hut!

Din 19 iunie, in toate locatiile Pizza Hut din Romania clientii pot alege Pizza Franta, Pizza Spania, Pizza Rusia si Pizza Mexic incepand cu 11.90 lei, iar Pizza Norvegia si Pizza Grecia incepand cu 13.90 lei – toate acestea respectand specificul culinar al tariilor  pe care le reprezinta.

Si pentru ca in orice colt al lumii v-ati afla, o pizza nu se poate face fara un strop de farmec italian, numitorul comun pentru toate aceste tipuri de pizza este blatul fantastico cu dimensiunile de 22.5 cm si blatul magnifico de 30.5 cm.

Intr-o vara atat de calduroasa, alaturi de o pizza delcioasa merge cu siguranta o bautura fresh si sofisticata,  Pizza Hut ofera  clientilor cele mai bune variante: limonada cu portocale, grenadine si fresh de grapefruit, toate la preturi de nerefuzat.

Inainte de a-si incheia vacanta in restaurantele Pizza Hut, clientii mai pot petrece cateva clipe de neuitat profitand gustul dulce-acrisor si aromat cu scortisoara al tartei de mere care poate fi servita cu o cupa de inghetata de vanilie sau orice alt sortimentul de inghetata preferat.

 

Despre Pizza Hut Romania

Lantul de restaurante casual Pizza Hut este activ pe piata din Romania din 1994, iar in prezent opereaza prin intermediul a 14 restaurante. De doi ani a intrat si pe piata de livrari cu brandul PHD, avand deja 9 locatii si acoperind cea mai mare parte a Capitalei.