Touch Media sfideaza criza financiara.

In plina criza economica, Agentia de Publicitate Touch Media din Constanta se poate mandri cu reusite. Desi toata lumea se plange, noi ne laudam cu noi clienti castigati si campanii online si offline din ce in ce mai numeroase.

Din 2004, de la infiintarea Agentiei de Publicitate Touch Media, am evoluat. Noi, echipa Touch Media, am creat website-uri, magazine online, campanii de publicitate, strategii de comunicare online, identitati, am dat sfaturi si idei .

In tot acest timp, ne-am pastrat entuziasmul, nu am facut compromisuri in privinta calitatii serviciilor si, cel mai important, am fost constanti in privinta preturilor practicate, fie ca aveam ca parteneri brand-uri consacrate, companii dezvoltate sau companii aflate la inceput de drum. Ne-am tratat toti colaboratorii cu egal si deosebit respect.

Acum, desi contextul economic national ar infirma, ne bucuram sa culegem roadele. Si nu ne surprinde. Ne-am facut prieteni, suntem recomandati. Avem proiecte si provocari cu care ne mandrim. Va asteptam sa ne vizitati pe www.touch-media.ro