Totul despre teava patrata

Teava patrata este materialul cu o gama foarte larga de utilizare, de la uz gospodaresc pana la civil si industrial. Este ideala pentru productie de echipamente si structuri din otel.

Ce este teava patrata

Teava patrata este practic o teava din otel sudat longitudinal, fiind un profil ce se obtine prin sudarea fasiilor de tabala sa a rolelor de platbanda. Proprietatile fizice si finisajele de suprafata necesare confectiilor metalice sunt oferite de materia prima din care teava patrata de aici este confectionata.

teava patrata

Fiind uniforma, teava patrata are o rezistenta pe toata lungimea ei, de aceea este foarte folosita si ofera un avantaj extraordinar mai ales in constructiile unde sunt incarcari pe doua sau mai multe axe. De asemenea, teava patrata este extraordinar de rezistenta la torsiune si este utilizata foarte de la constructia de coloane si stalpi metalici.

Teava patrata este foarte utilizata in confectii metalice diverse: garduri, porti, hale de depozitare, schelete, rafturi etc. Astfel, teava patrata pe care o gasesti la mesterumanole.ro se poate cumpara la diametrul si la dimensiunea la care aveti nevoie pentru respectivul proiect.
Materialul poate fi protejat impotriva coroziunii fiindu-i aplicat un strat de grund si un strat de vopsea, proces ca ii va prelungi durata de viata considerabil.

Avantaje teava patrata de la mesterumanole.ro

  • Are un cost redus in comparatie cu alte materiale din aceeasi gama
  • Are o rezistenta la incarcare pe multiple directii si o durata de utilizare ridicata
  • Are o suprafata neteda in urma taierii care nu contine fisuri sau suprapuneri de material
  • Are o forma geometrica ce ii asigura o rezistenta constanta pe toata lungimea ei
  • Are o varietatea larga de utilizari in confectii si constructii metalice

Cum puteti cumpara online teava patrata de pe mesterumanole.ro?

msteru manoleDaca vreti sa nu mai pierdeti timpul prin magazinele de constructii, Mesteru Manole va propune un magazin online de materiale de constructii pentru ca totul sa fie mai simplu si mai rapid si pentru ca dumneavoastra sa va puteti alege produsele potrivite la un super pret. Pentru a comanda teava patrata online trebuie sa intrati pe site-ul www.mesterumanole.ro, sa trimiteti un email la office@mesterumanole.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0741 238 406. In plus, puteti apela la serviciul de consiliere specializata de la Mesteru Manole ori de cate ori aveti nevoie pentru constructii si renovari de nota 10!