Tot trebuie sa stiti despre saltelele din spuma poliuretanica de la BellaNotte

Saltelele din spuma poliuretanica sunt recunoscute si achizitionate datorita confortului ridicat pe care il ofera la un raport foarte bun intre calitate si pret. Saltelele din spuma poliuretanica cumparate online de pe www.bellanotte.ro sunt foarte practice si ergonomice, fiind intotdeauna alegerea potrivita pentru spitale, gradinite, case de inchiriat sau unitati de cazare. Cele mai importante trei avantaje pe care le ofera aceste saltele din spuma poliuretanica sunt urmatoarele: durabilitatea, confortul ridicat si suportul ortopedic oferit coloanei vertebrale. In plus, saltelele din spuma poliuretanica nu produc zgomot, nu retin praful si ofera protectie impotriva acarienilor.

Toate tipurile de saltele de dormit contin un mic strat din spuma poliuretanica, deoarecere spuma poliuretanica este un material foarte versatil si foarte confortabil pentru o odihna buna si o relaxare pe masura. In plus, acest spuma poliuretanica este foarte rezistenta si foarte usor de manipulat la schimbarea lenjeriei de pat.

Saltelele din spuma poliuretanica de la BellaNotte sunt alcatuite dintr-o structura de celule deschise ce le permite acestora sa „respire” foarte bine si astfel se reduc sansele de aparitie a mucegaiului.

Ce beneficii va ofera saltelele din spuma poliuretanica?

Avand in vedere constructia acestora, saltelele din spuma poliuretanica de aici va ofera un confort foarte bun pentru corp si in mod special, sunt recomandate pentru persoanele care au dureri de spate sau alte tipuri de boli ce se manifesta prin dureri de spate sau ale sistemului osos.
Densistatea medie de 23kg/mc a unei saltele din spuma poliuretanica va asigura intotdeauna confortul necesar si un somnul odihnitor de care aveti nevoie in fiecare noapte. Daca doriti un confort ridicat atunci trebuie sa alegeti acest tip de saltea de dormit.

Vara asta gasiti saltea din spuma poliuretanica la reducere pe site-ul www.bellanotte.ro

saltelele din spuma poliuretanicaProducatorul de saltele de dormit BellaNotte, comercializeaza online saltelele din spuma poliuretanica care se gasesc sub forma a trei tipuri de grosimi: 10cm, 15cm si 20cm. In functie de aceasta grosime, acestea sunt mai moi sau mai tari, dar ofera in acelasi timp toate beneficiile prezentate mai sus.

Pe site-ul www.bellanotte.ro, gasiti in aceasta vara saltea din spuma poliuretanica redusa cu 26%. BellaNotte este producator de saltele de pat respectand intocmai cele mai inalte standarde calitative de peste 10 ani. Toate produsele comercializate beneficiaza de o garantie de minim 2 ani.

Prin configuratia lor si datorita materialelor folosite, produsele comercializate de BellaNotte se diferentiaza prin multe elementente fata de concurenta precum: confort ridicat, elasticitate, independenta la miscare, astfel incat fiecare consumator sa-si poate gasi salteaua de dormit de care are nevoie. Pentru mai multe informatii despre produsele de aici puteti apela cu incredere serviciul de consiliere la unul din numerele de telefon 0740.043.744 / 0743.235.677.