Tot ce trebuie sa stii despre masini second hand

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Masinile second hand sunt o alegere ideala, din mai multe puncte de vedere. Afli tot ceea ce te intereseaza despre vanzarea si cumpararea acestui tip de autovehicul de pe 4tuning.ro.Inainte sa cumperi o masina second hand, este important sa stii care sunt pasii de urmat, care sunt preturile, in raport cu caliattea si asteptarile pe care le ai de la viitoarea masina.

Anunturi de masini second

Pe 4tuning.ro ai cele mai bune anuturi de vanzare a masinilor second, iar filtrul de cautare este unul foarte simlu si usor, astfel incat sa poti gasi cea mai buna masina.Astfel, trebuie sa introduci o valoare a pretului, limitele maxime si minime pe care esti dispus sa le cheltui pentru o masina second. Urmatorul pas este sa alegi anul de fabrciatie al viitoarei tale masini la mana a doua. Poate fi vorba de un interval cuprins intre mai multi ani, de exemplu intre 2010 si 2014. Alegerea se mai face si in functie de cilindree, cat si in functie de tipul de combustibil ( poate sa fie benzina , motorina sau GPL). O alta alegere pe care trebuie sa o faci este in legatura cu caroseria, daca sa fie de tip break, cabrio, coupe, SUV, Sedan, etc… In urma filtrarii se obtin rezulatele care te intereseaza pe tine. In urmatoarea etapa incepi o cautare mai amanuntita a masinii second hand pe care o doresti. Astfel, vei putea citi anunturile amanutite date de catre cei care au de vanzare o masina.

Pozele, importante?

Ca sa iti faci o buna idee despre cum arata autovehiculul, poti sa te uiti numai la variantele de anunt insotite de pozele masinii. Din poze iti poti da seama daca masina pe care o vezi este cea pe care ti-o doresti sau poti continua cautarile. Citeste cu foarte mare atentie fiecare detaliu, si daca ai nelamuriri, poti suna direct proprietarul. Este bine ca inainte sa incepi vizualizarile masinilor, sa iti faci o lista scurta, in care sa fie trecute aproximativ zece masini care te tenteaza cel mai mult. Nu trebuie ca lista sa fie una mare, pentru ca te vei pierde in detalii.

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen