Top 3 subiecte TABU despre care femeile se tem sa vorbeasca

Femeile moderne sunt cunoscute pentru faptul ca de fiecare data cand se intalnesc pentru a-si savura cafeaua sau vorbesc la telefon, dezbat pentru ore intregi subiecte mai mult sau mai putin importante. Cu toate ca sunt foarte vorbarete, nu intotdeauna ating subiecte cu adevarat importante, acesta fiind si motivul pentru care uneori, relatiile de prietenie dintre femei sunt mai mult superficiale. Studiile au demonstrat ca anumite subiecte de discutie le provoaca femeilor sentimente de anxietate, timiditate sau chiar rusine, motiv pentru care prefera sa nu deschida asemenea discutii prea des.

Sexualitate

Cu toate ca in ultimele decade, sexualitatea a devenit un subiect din ce in ce mai dezbatut, femeile inca se tem sa discute despre detaliile picante din viata lor, chiar si atunci cand se afla intr-un cerc restrans de persoane. Exista cateva preconceptii in legatura cu sexualitatea femeilor, peste care majoritatii femeilor ii este dificil sa treaca, acest fapt ducand la o retinere din punct de vedere al exprimarii dorintelor, asteptarilor pe plan sexual. Pentru a-si putea descoperi sexualitatea, femeile pot apela la masajul erotic: intr-o atmosfera relaxanta si rafinata, femeile pot petrece momente de relaxare completa, benefice atat pentru corp, cat si pentru suflet. Maseuzele acestui salon ajuta clientii sa se elibereze de energiile negative acumulate in timp, prin tehnici speciale de masaj, care le vor ajuta pe doamne si domnisoare sa isi invinga temerile.

Imagini pentru women

Greutatea

Problema greutatii in plus nu este dezbatuta decat la nivel superficial, in randul femeilor, arata studiile. Presiunile din partea mass-media de a arata intr-un anume fel sunt resimtite de femei, care nu de putine ori ajung sa se infometeze sau sa apeleze la diete stricte pentru a ajunge la greutatea dorita. Cu toate acestea, o anumita greutate, fie ca este vorba de una optima, una sub medie ori una peste medie, nu implica si o stare buna a sanatatii, astfel incat ar trebui sa acordam mai multa atentie modului in care ne tratam corpul, nu doar asupra a ceea ce mancam. Respondentele au mentionat faptul ca nu sunt intotdeauna sincere atunci cand vine vorba de curele de slabire la care apeleaza pentru faptul ca persoanele din grupul de prieteni le-ar putea judeca pentru alegerile facute, de multe ori apeland la diete drastice sau infometare pentru a scapa de surplusul de greutate.

Imagini pentru women

Infertilitate

Peste 35% dintre femeile cu varste de peste 30 de ani intampina probleme de infertilitate. Cu toate acestea, subiectul este prea putin dezbatut, multe dintre acestea se tem sa vorbeasca cu persoanele apropiate despre aceasta problema, iar in media se discuta foarte rar acest subiect. Desi un procent important dintre acestea au afectiuni, peste jumatate dintre persoane nu consulta un medic specialist. Studiile demonstreaza ca un control medical complet realizat periodic poate evita problemele de sanatate care pot conduce la infertilitate. Atat infertilitatea cat si alte dizabilitati care nu au simptome sau reactii vizibile devin deseori subiecte tabu, persoanele care intampina respectivele afectiuni refuzand sa vorbeasca deschis despre acest subiect, chiar si in jurul rudelor sau persoanelor apropiate.

Greutatea, sexualitatea si infertilitatea sunt doar cateva dintre subiectele despre care femeile se tem sa vorbeasca in mod liber. Alte cateva subiecte care necesita mai multa abordare sunt: bolile mentale, discriminarea sexuala si rasismul.

Imagini pentru women