Titirez te ajuta sa-ti gasesti casa!

Cu totii am cautat cel putin o data pe site-urile de anunturi imobiliare. Fie ca ne interesa un apartament pe care sa-l inchiriem sau pe care sa-l cumparam, cel mai mult dura sa gasim cele mai reprezentative anunturi pentru cautarea noastra.

Site-ul de anunturi Titirez.ro vine in intampinarea problemelor tale. Utilizatorii ce cauta pe internet o casa sau un apartament au la dispozitie o baza de aproape 20 000 de anunturi rezidentiale numai in Bucuresti, in plus, circa 300 de noi anunturi sunt adaugate zilnic.

Aplicatia pusa la dispozitie de portalul titirez este intuitiva si te ajuta sa gasesti exact anuntul care te intereseaza. Disponibila pe Android si IOs, aplicatia pentru telefoane si tablete te pune permanent la curent cu toate anunturile noi despre apartamente cu 3 camere de vanzare in Bucuresti, indiferent de locul in care te afli. Folosind GPS-ul afli imediat ce spatii sunt de vanzare sau de inchiriat in acea locatie. De asemenea, poti vedea fotografii pentru a-ti contura o imagine de ansamblu asupra unei proprietati, inainte de a stabili o vizita. Aplicatia iti ofera si datele de contact ale proprietarilor pentru a putea intra rapid in legatura cu ei, dar iti poate trimite si alerte personalizate, de exemplu, aplicatia iti poate trimite o alerta atunci cand pe site este postat un nou anunt despre apartamente cu 3 camere de vanzare in Bucuresti.

Titirez.ro, cel mai de incredere site de imobiliare, a lansat si o noua sectiune : “Dezvoltatori imobiliari”, unde dezvoltatorii imobiliari de oriunde din tara au ocazia sa prezinte ansamblurile rezidentiale pe care le detin. De asemenea, cei interesati de o locuinta, casa sau apartament, situata intr-un ansamblu rezidential, se pot pune la curent cu  informatiile necesare cu ajutorul noii sectiuni. Toti dezvoltatorii isi pot promova anunturile legate de ansamblurile rezidentiale cu ajutorul portalului Titirez, iar clientii pot cauta linistiti printre anunturile noi si verificate.


Titirez iti pune la dispozitie toate facilitatile ca tu sa gasesti locuinta perfecta, asa ca, ce mai astepti? Cauta acum anunturi despre apartamente cu 3 camere de vanzare in Bucuresti, ca sa gasesti casa pentru Acasa.