Tinerii prefera dormitoarele functionale

Societatea de astazi este intr-o continua schimbare. Transformarile acestea se petrec inclusiv in mintea tinerilor, care, cu siguranta, nu mai au nimic de-a face cu cei de alta data. Nevoile lor sunt diferite, iar cerintele pe care le au de la viata si de la cei din jurul lor sunt altele.

mobila faina

Petrecerea timpului liber este un moment de relaxare pentru toata lumea. Altadata tinerii fugeau in parc sa se intalneasca cu prietenii, la o terasa sa uite de greutatile vietii si de lipsa de bani, faceau o partida de fotbal intre blocuri sau ascultau muzica pe la colturi. Astazi insa, locul de intalnire nu mai este parcul, terasa sau clubul, ci mai degraba locuinta fiecaruia in parte. Cei mai multi prefera sa nu paraseasca casa, sa ramana in fata biroului pentru a comunica prin internet, pentru a se juca pe laptop, astfel incat rolul dormitorului personal capata o si mai mare importanta ca pana acum.

Decorarea acestei incaperi cu mobilierul functional devine o necesitate. Patul imens de altadata care se regasea in camerele tinerilor este deja de domeniul trecutului, iar sifonierul acela butucanos a devenit si el tot istorie. Acestia nu-si mai doresc o camera inghesuita, in care sa nu se miste usor. Din acest motiv s-a impus o regandire a intregului spatiu, venind in intampinarea dorintelor tinerilor cu idei diferite, mult mai practice.

mobila de tineri

Dormitorul tanarului de astazi este unul care implineste nevoile acestuia legate de spatiu. Fiind vizitat de prieteni, mobila trebuie sa fie putina, dar suficienta: o canapea extensibila este cea mai bine cotata intr-o astfel de incapere (stransa ziua pentru a mari spatiul, desfacuta noaptea pentru odihna), biroul de nelipsit (locul de joaca si de studiu), un dulap spatios  pentru haine si genti (dar care nu ocupa loc mult), o noptiera poate si vreo doua rafturi pe perete (care sa adaposteasca carti, cd-uri etc).

De cele mai multe ori singur la parinti, tanarul de astazi va avea nevoie de un loc in plus in caz ca va ramane peste noapte la el vreun prieten bun sau vreo ruda. Canapeaua extensibila este confortabila, poate oferi o pata de culoare intregii incaperi, are o suprafata ferma, destul de moale, fiind robusta si atragatoare. Ea devine si cel mai bun ajutor in cazul mai sus mentionat.canapea extensibilacanapea extensibila tinericanapea extensibila tineri

Pentru implini dorintele tineretului au fost create piese de mobilier dupa gustul acestuia. In magazinele de specialitate pot fi gasite canapele extensibile moderne, confectionate din materiale de calitate superioara, in culori din cele mai diverse, gata sa satisfaca si pe cel mai pretentios dintre clienti. Preturile acestora sunt unele avantajoase, care sa nu faca gaura in bugetele si asa extrem de apasate de numeroase cheltuieli pe care orice parinte le are.

Modela.ro este un magazin online de mobila care reuseste sa aduca in fata clientilor sai o varietate larga de piese de mobilier in tendintele de astazi, durabilitatea lor nefiind pusa la indoiala. Garantia produselor sale, transportul gratuit, modalitatile diferite de plata sunt doar cateva dintre serviciile pe care aceasta firma reuseste sa le ofere clientilor sai.