Tinerii isi construiesc viitorul la LEADERS Education

Cine vor fi viitorii lideri recunoscuti ai societatii romanesti vom afla la momentul oportun insa, pana cand vom ajunge acolo este esential sa stim ca acestia vor avea cel putin un lucru in comun: educatia construita prin implicare, integritate si inovatie. LEADERS Education propune revolutionarea sistemului educational din universitati imbinand cursurile oferite de Ascendis, cea mai mare companie de training si consultanta din Romania, cu sesiuni in care liderii autentici din societatea actuala aduc in fata tinerilor povestile lor de succes legate de performanta, motivatie si, cel mai important, leadershipul in practica.

“Ne-am propus sa schimbam Romania prin promovarea leadership-ului in randul tinerilor, iar modul in care este conceput programul LEADERS Education ii invata pe studenti si le demonstreaza, in acelasi timp, ca informatiile pe care le primesc pot fi puse in practica si pot duce la performante remarcabile”, declara Valentin Ionescu, Program Manager, LEADERS Education.

Prima sesiune a programului LEADERS Education va avea loc pe data de 9 mai, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” si pe 10 mai in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti. In cele cinci sesiuni saptamanale, tinerii isi vor schita un viitor performant pe baza solida construita de trainerii Ascendis si se vor intalni cu invitati precum: Raed Arafat- Fondator SMURD, Sergiu Mosoia- Director Medical Pfizer Romania, Florin Draica- Director Operatiuni, Divizia Retail, Pfizer Romania, Ileana Stana Ionescu- Actrita, Prof. Dr. Cătălin Gabriel Smarandache- Manager Spitalul de copii „Marie Curie”, Ovidiu Bălan- CEO GOODYEAR Dunlop Tires Romania, Iulian Stanciu- CEO Emag, Ovidiu Lipan Ţăndărică- Artist, Cezar Golumbeanu- Fondator si CEO Novensys.

LEADERS Education se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, tineri care vor sa isi depaseasca limitele, facand o schimbare atat in viata lor, cat si in societatea in care traiesc. Participarea la program se face doar pe baza de selectie, numarul locurilor fiind limitat. Pentru a lua parte la sesiunile LEADERS Education, participantii trebuie sa completeze formularul online pe www.leaderseducation.ro.

LEADERS Education este un program dezvoltat cu sprijinul deosebit al Pfizer si GOODYEAR Dunlop Tires România alaturi de Ascendis, PrintMag, CLB, BenQ, MedLife, Flanco, Publica, SmartExperience, ACCA, Expo911, Hostway

Fundatia LEADERS contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta. Printre initiativele fundatiei se numara: Leadership Autentic, LEADERS School si LEADERS Academy.

Responsabil PR

Irina Roua-Mare
Contact: irina.roua-mare@leaders.ro
Telefon: 0727378619