Tigarile electronice – o alternativa sanatoasa si mai ieftina?

Tigarile electronice – de ce sa apelezi la ele?

Tigarile electronice sunt vazute, adesea, de catre specialisti ca o alternativa sanatoasa pentru fumatorii care doresc să renunţe la acest obicei nociv, iar, daca sunt si ieftine, sunt preferate de catre fumatorii inraiti. Insa, cat de sigure si bune sunt pentru sanatatea consumatorului este o intrebare la care se asteapta un raspuns cert chiar si in momentul de fata, deoarece se cunosc o multime de marci intrate pe piata din Romania care inca nu au primit autorizatie.

Totusi, in ciuda opiniilor mai degraba contrare, fumatorii care doresc sa faca economie la bugetul alocat acestui viciu au o varianta destul de avantajoasa, tinand cont, in primul rand, de durata de viata a lor.

Avantajele ÅŸi dezavantajele tigarilor electronice

Tigarile electronice, fie ca sunt ieftine sau costisitoare, desi este vazuta ca o propunere sanatoasa contra celor obisnuite, asigura utilizatorului aceeasi cantitate de nicotina, cu diferenta că substantele toxice din vaporii inhalati nu sunt la fel de toxice precum cele din produsele similar existente pe piata.

Aparent, in ciuda faptului ca acest aspect este benefic, la prima vedere, pentru consumator, cu toate acestea, nu se cunosc efectele pe termen lung ale utilizării lor. Si ele contin substante cu potential toxic, cum ar fi aromele, insa producatorii „au avut grija” ca acestea să fie scutite de controlul riguros care s-ar fi impus.

Pentru unele persoane, utilizarea tigarilor electronice ieftine poate insemna renuntarea la fumatul traditional, insa trebuie tinut cont de faptul ca nici aceasta nu reprezinta o metoda complet sigura, cu eficienta 100% dovedita.tigara electronica

Sustinatorii lor propun, insa, ca sa fie catalogate drept produse farmaceutice, care se elibereaza pe baza de prescriptie medicala, dar gurile rele sustin ca se compromit, in acest mod, tentativele celor care vor sa renunte, treptat-treptat, la fumat.

Sistemul Imist Biansi, o varianta de luat in calcul

Pentru cei care totusi ezita sa se lase de fumat, tigarile electronice ieftine si, in special cele bazate pe sistemul Imist Biansi, reprezinta o optiune de luat in calcul, care impidica atomizoarele sa curga, comparativ cu cele ce se intampla in cazul sistemului eGo-T clasic, ceea ce face ca aroma redata sa fie cea mai buna dintre cele existente si mirosul sa se mentina pentru o perioada mai lunga de timp. Bateriile au o durata mediue de incarcare de 10 pana la 24 de ore, in cazul utilizatorilor moderati, iar acestea sunt sigilate importiva scurgerii lichidului din atomizor.