Ti s-a deformat salteaua? Comanda acum un topper pentru saltea online de la BellaNotte

Daca salteaua ta este veche si nu vrei sa mai cheltuiesti bani cumparand una noua, este cazul sa cumperi un topper pentru saltea pentru a te bucura din nou de un confort sporit si de o relaxare pe masura. Topperul pentru saltea este acea placa din spuma cu memorie care se aseaza peste saltea sau canapea pentru a da un plus de confort si pentru a-i oferi acesteia beneficii suplimentare.

topper pentru saltele online
Topperul poate fi de asemenea folosit si pe canapea in cazul in care ai musafiri care dorm acolo sau dormi chiar tu, pentru a avea un plus de confort si o odihna pe masura. Daca copiilor le place sa se joace pe podea, iar tu nu vrei ca ei sa cada direct pe jos sau sa raceasca, poti sa le pui la dispozitie un topper cu o duritate ridicata pe care ei sa se poata juca in voie, iar tu sa fii linistita. De asemenea, daca pleci des in excursii si nu vrei sa dormi direct pe jos, te vei bucura de somnul acela odihnitor din padure si vei dormi ca acasa pe un topper pentru saltea. Acesta se ruleaza foarte repede si este usor de transportat avand o greutate redusa.

Interiorul topperelor pentru saltele de la BellaNotte este realizat dintr-un strat de spuma cu vascoelastica foarte confortabila. Acest tip de spuma este termosensibila si astfel va raspunde perfect la greutate corpului tau si formandu-se in functie de pozitia acestuia eliminand punctele de presiune, fapt care iti ofera un grad maxim de confort si un somn pe masura.

Toppere pentru pat la pret de producator doar la BellaNotte

Daca consideri ca ai nevoie de unul poti comanda online la pret de producator un topper pentru saltea de la BellaNotte si toate problemele tale vor fi rezolvate si te vei bucura bucura de o odihna pe masura. La BellaNotte beneficiezi de transport gratuit si de posibilitatea de a returna topperul pentru saltea timp de 60 de zile.

Ce modele de topper pentru saltea gasesti online pe www.bellanotte.ro?

Magazinul online de saltele de pat, toppere pentru saltele, canapele si paturi iti pune la dispozitie o gama de trei modele de toppere pentru pat, dupa cum urmeaza:

Topper pentru pat Modena – are un strat de spuma vascoelastica de 3cm fiind ideal pentru excursii si pentru joaca copiilor, datorita faptului ca este foarte usor, se ruleaza rapid si se depoziteaza si in cele mai mici locuri.
topper pentru saltea
Topper pentru pat Belluno – are un strat de spuma vascoelastica de 3cm peste care este adaugat un strat de spuma cu memori de 1cm. Datorita acelui strat de spuma cu memorie, topperul pentru saltea Belluno este ideal pentru a fi pus pestea saltea sau peste canapea oferind un confort ridicat. De asemenea, poate fi folosit si de persoanele care vor sa faca exercitii fizice si nu vor sa o faca direct pe podea.
topper pentru pat online
Topper pentru pat Salerno – are un strat de spuma vascoelastica de 2cm peste care este adaugat un strat de spuma cu memorie de 2cm. Acesta este topperul pentru saltea care ofera cel mai mare grad de confort si care se adapteaza cel mai bine la forma corpului tau.
topper ieftin online
Daca tot nu esti sigura de modelul de topper pentru saltea pe care sa-l alegi, la BellaNotte poti apela intotdeauna cu incredere serviciul de asistenta si consiliere de specialitate. Astfel, datorita experientei pe care o au persoanele de aici vei face intotdeauna cea mai buna alegere. Serviciul poate fi apelat la numarele de telefon 0740.043.744 / 0743.235.677.