Terrierul Yorkshire

yorkshire terrier
Yorkshire Terrier

 

 

Orice iubitor de animale, respectiv caini av avea intotdeauna o afinitate fata de cei de rasa, de acea elita a raselor „pur sange”. Si cine nu si-ar dori un astfel de exemplar acasa? Pe langa faptul ca au un pedigree aflat la standarde ceva mai inalte decat al altor caini, totusi pastreaza acele caracteristici ale oricarui catel, mai ales daca este pui. RoyalPet va face posibil visul de a avea un asemenea exemplar acasa, prin numarul mare de caini de vanzare pe care il detine.

O rasa foarte apreciata dupa cum s-au estimat accesarile la capitolul yorkshire terrier pret este acest micut simpatic, care cu siguranta va va castiga inima din prima clipa inc are il veti privi in ochii mici si negri. Yorkshire Terrier este o rasa micuta, cu blana lunga, impartita in doua culori: albastru si auriu. Auriul se gaseste pe cap, labute si piept, in timp ce pe restul corpului blana este de culoare albastra, iar specific rasei este ca blana sa atarne de o parte si de alta a corpului destul de drept si in mod egal.

Acest catel nu o sa depaseasca 3 kg, fiind una din rasele micute, insa pe cat de mic pare pe atat este de agitat, parand practic un caine mare intr-o carcasa mica. Au un caracter vesel, dragastos si emana o energie debordanta, este ideal pentru familiile cu mai multi membri, care au si copii pentur ca va fi cel mai bun amic de joaca al copilului dumneavoastra.