Teava rectangulara la un pret foarte bun, doar pe mesterumanole.ro

Teava rectangulara este un produs pentru constructii extrem de rezistent avand o forma structurala care este o combinatie excelenta intre un cost redus si o rezistenta foarte ridicata. Teava rectangulara are avantajul ca poate fi extrem de usor sudata si taiata la dimensiunile dorite.

teava rectangulara

Datorita formei pe care o are, teava rectangulara se adapteaza foarte usor pentru fabricarea cadrelor de otel. Teava rectangulara este poate unul dintre cel mai des utilizat material de constructii, deoarece structura ofera constructiilor unde aceasta este utilizata o rezistenta de lunga durata. Datorita formei geometrice uniforme pe care teava rectangulara o are, aceasta ofera o rezistenta de durata si mai ales o rezistenta constanta, fiind exceptionala in cadrul constructiilor unde exista incarcari pe doua sau chiar mai multe axe. Daca teava rectangulara este protejata cum trebuie, aceasta va avea o durata de viata foarte ridicata si poate rezista oferind aceleasi propietati timp de aproximativ 25 de ani.

In ce lucrari se foloseste teava rectangulara?

 • Constructii metalice (cadre, structuri)
 • Industria agricola
 • Balustrade pentru autostrazi
 • Diferite piese de mobilier
 • Piese pentru automobile
 • Constructia de solarii si sere

Teava rectangulara de la mesterumanole.ro

Piata materialelor de constructii a luat o amploare extraordinara in ultimii ani si s-a dezvoltat foarte mult, insa nu toate magazinele ofera produse de calitate. Astfel, la Mesteru Manole gasiti online teava rectangulara de calitate superioara si la super pret pentru ca toate constructiile pe care le faceti sa beneficieze de rezistenta si durabilitate.

Magazinul online de materiale de constructii Mesteru Manole ofera online o gama foarte larga de produse, din diferite arii de utilizare precum: materiale metalurgice, materiale pentru instlatii termnice, sanitare si electrice, scule electrice, materiale pentru amenajari interioare si exterioare etc.

Afla de la mesterumanole.ro cum sa construiesti un gard din teava rectangulara

teava rectangulara 1

Avand in vedere ca orice proprietata are nevoie de un gard care s-o delimiteze, Mesteru Manole va spune care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a construi un gard cu stalpi din teava rectangulara.

 1. Trebuie marcat teritoriul unde va fi pozitionat gardul
 2. Sapati fundatia pe toata lungimea viitorului gard la o adancime de 50 cm acolo unde o sa fie fixati stalpii si o adancime de 20 cm intre ei unde va fi centura de beton
 3. Aliniati stalpii cu ajutorul unei sfori si ii asezati la distanta dorita, de preferat 2m
 4. Turnati fundatia la baza stalpilor si cofrati centura de beton care ii va lega
 5. Turnati fundatia ce va lega stalpii si apoi decrofrati
 6. Prindeti materialul dorit intre stalpi (panour bordurat, plasa de gard etc) dand cateva gauri la o distanta de 30 cm pe stalpi pentru a prinde materialul folosit cu ajutorul sarmei

Astfel ati obtinut simplu si rapid un gard rezistent, estetic si de durata.