Targ de vara pentru parinti si copii

 

 

 

 

 

Trei zile de sarbatoare pentru copii la Palat!

Asociatia CONIL  in parteneriat cu Reteaua Trusa pentru Parinti va invita sa participati in perioada 25-27 mai 2012 la Targul “KID`S SUMMER FAIR” care va avea loc la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

 

KID`S SUMMER FAIR este o premiera care cuprinde toate ofertele verii si “de vara” pentru copii si parinti chiar inainte de 1 iunie si de vacanta.

Pe parcursul celor trei zile, va veti intalni cu reprezentantii firmelor care produc si/sau comercializeaza jucarii, imbracaminte, incaltaminte, echipamente sportive; editurilor pentru copii, gradintelor si scolilor, cluburilor, agentiilor turistice pentru familie, taberelor scolare, cabinetelor, centrelor de limbi straine, serviciilor financiar-bancare, cabinetelor de medicina de familie, pediatrie, stomatologie, nutritie, psihologie, terapii complementare etc. Pentru o intalnire cat mai eficienta intre expozanti si vizitatori, organizatorii vor amenaja locuri in care copiii si parintii pot beneficia de sprijinul consilierului in alegerea activitatii, precum si spatii pentru demostratiile artistice si sportive.

.

KID’ S SUMMER FAIR  se desfasoara in  paralel cu a V-a editie a CONIL Fest, Festivalul  Gradinitelor, Scolilor si Cluburilor din Bucuresti,  care va avea loc in sala mare a Palatului in zilele de 26 si 27 mai 2012. Evenimentul va reuni pe scena un numar de peste 1500 copii foarte talentati din peste 30 de institutii din Bucuresti.

 

Intrarea este libera.

 

Pentru orice informatii ne gasiti pe coordonatele de mai jos:

Tel. 0720.206.636

evenimente@asociatiaconil.ro