Târg “Creare de reţele profesionale pentru femei”

Investeste in oameni !

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 

COMUNICAT DE PRESA

 

              Institutul NaÅ£ional pentru ÃŽntreprinderi Mici ÅŸi Mijlocii, beneficiar al proiectului POSDRU/71/6.3/S/24567 „Pachet complex de formare antreprenorială pentru incluziunea socială a femeilor în condiÅ£ii de egalitate de ÅŸanse pe piaÅ£a muncii”- PROWOB, ÅŸi Consiliul Local al ÃŽntreprinderilor  Mici ÅŸi Mijlocii Oradea, în calitate de partener, au plăcerea de a vă invita la Târgul “Creare de reÅ£ele profesionale pentru femei” care se va desfăşura în data de 16 mai 2012, la Hotel Continental Forum Oradea, Aleea Åžtrandului, sala de conferinte ”Terasa”, etj.IX, începând cu ora 1500.

            Scopul târgului este de a oferi oportunitatea unor schimburi de experienţă cu reprezentanţi ai IMM-urilor, în special femei antreprenor, dar şi de abordare a unor tematici privind dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale pentru consolidarea unui mediu economic competitiv în care femeile cu iniţiativă pot demara o afacere.

            Mai multe informatii  la telefon: 0745 102 565, persoana de contact dna. Daniela Lascu sau la adresa de email: lascu_daniela67@yahoo.com