Tapetul printabil – Noul trend al decoratiunilor interioare

Bucuresti, 25 iunie 2015

Z Spot Media, unul din cei mai mari furnizori de solutii din domeniul personalizarii, prezinta trei variante moderne de tapet printabil, pentru decorarea interioarelor.

Fiecare spatiu interior prezinta anumite particularitati in functie de functionalitati, marime, design, de aceea tratarea separata a fiecaruia este o conditie necesara pentru cei ce doresc sa creeze un anumit stil sau sa exprime o anumita stare de spirit.

Acum exista o solutie ideala pentru decorarea peretilor, ce combina utilul cu placutul: tapetul printabil. Utilitatea se remarca prin functia de protectie impotriva prafului si murdariei, precum si prin ascunderea unor defecte de pe suprafata peretilor. Tapetul este mult mai usor de intretinut, iar aplicarea lui este simpla, curata si rapida, in comparatie cu varuirea sau vopsirea peretilor. Functia estetica este de asemenea foarte importanta, luand amploare mai ales in ultimii ani. Se contureaza din ce in ce mai mult trendul de creare a unor spatii interioare cat mai placute, care sa poarte amprenta persoanei sau persoanelor carora le sunt destinate.

Tapetul se poate personaliza atat cu diverse modele, cat si cu imagini. Montarea se face usor, cu ajutorul unui adeziv obisnuit pentru tapet sau cu adezivi universali. Sunt disponibile trei variante de texturi, toate putand fi printate cu cerneala solvent, ecosolvent, UV si latex.

Primul tip de tapet are codul WP-010 si este solutia cea mai ieftina, fiind ideal pentru acoperirea unor suprafete mari de pereti. Acesta este cel mai subtire din gama (165 gsm), iar dimensiunea unei role este de 1067mmx50m. Tapetul WP-050 prezinta suprafata texturata, avand in plus si particule de sclipici. Acesta are cea mai mare grosime (250 gsm), iar dimensiunea unei role este de 1067mmx30m. Varianta WP-090 este cea mai calitativa, cu o suprafata fina ce imita matasea. Grosimea este medie (230 gsm), iar o rola are dimensiunea 1067mmx30m.

Cu ajutorul tapetului printabil distribuit de Z Spot Media veti obtine rezultate de exceptie, cu o calitate foarte buna a detaliilor. Si nu trebuie sa ne credeti pe cuvant! Ca sa va convingeti, va trimitem complet gratuit cate doua mostre din fiecare varianta de tapet. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de mai jos si de restul ne ocupam noi!

Solicita monstrar tapet printabil
Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro