Tainele ascune ale masajului ayurvedic si beneficiile acestuia

o sedinta de masaj ayurvedicFiecare dintre noi cautam noi moduri de relaxare si in special de a scapa de acel stres cotidian pe care il acumulam. Dintre cele mai eficiente metode de a ne energizia, putem spune cu siguranta ca diferitele terapii prin masaj sunt din cele mai unice si apreciate de noi toti.

In continuarea acestui articol, vom dicuta despre una din cele mai apreciate terapii pe care o vom intalni in mai toate centrele spa de renume sub denumirea de masaj ayurvedic. Aceasta forma de tratament are la baza diferite tehnici indiene ce se bazeaza pe credinta ca fiecare fiinta are la baza o dosha, ce este compusa din mai multe elemente, precum, apa, foc, aer, eter, pamant. Prin intermediul acestui masaj ayurvedic, terapeutul imbina diferite tehnici de reflexoterapie si presopunctura, rezultant un echilibru ce se instaleaza la nivelul intreg organismului. Mai mult de atat, in acest masaj ayurvedic terapeutii vor folosi uleiuri speciale ce au ca scop eliminarea frecari si raspandirea caldurii in corp. In acelasi timp, aplicarea acestor uleiuri esentiale sunt foarte benefice pentru piele, calmand sistemul nervos si readucand acea stralucire a pielii.

Unde iti programa o astfel de sedinta de masaj in Bucuresti

Desii sunt foarte multe centre unde ne putem programa acea sedinta de masaj ayurvedic, trebuie sa luam in calcul faptul ca, doar in acele spa-uri unde exista un personal cu experienta, vom avea parte si de relaxarea de care avem nevoie si de nenumaratele beneficii din urma diferitelor terapii.

Dintre diferitele centre spa din inima Bucurestiului, acolo unde nenumaratele terapii prin masaj iti sunt facute de acei terapeuti cu experienta, ii recomandam si pe cei de la Thai Spa, un centru specializat in diferite terapii traditionale asiatice. Aici, o sedinta de masaj ayurvedic este cu totul unica pentru fiecare persoana  iar datorita nenumaratelor tehnici folosite cu maiestrie de terapeuti, acestia te vor ajuta sa te relaxezi  si iti vor aduce acele beneficii de care ai nevoie.