Tabla zincata este matarialul eficient din constructii

tabla zincata

Tabla zincata este un tip de tabla din otel, careia ii este plicat un strat generos de zinc. Acest strat suplimentar are rolul de a proteja materialul primar impotriva coroziunii si ii ofera si un luciu foarte placut si o culoare uniforma, argintie, ce fac din acest material o optiune foarte des utilizata in proiecte de constructii variate. Specialistii in constructii utilizeaza des acest material datorita raportului excelent intre calitate si pret pe care il ofera.

Specificatii tehnice pentru tabla zincata

Materialele metalice sunt utilizate in constructii in special pentru rezistenta lor sporita, insa si pentru acel finish placut pe care il ofera suprafetelor. Tabla zincata nu este deloc departe de aceste atribute:

 

  • Este un material metalic plan si subtire confectionat din otel
  • Intreaga sa suprafata este acoperita de un strat de zinc ce indeplineste un rol de protective
  • Tabla zincata este disponibila in comert la dimensiuni de placi diferite si grosimi variate

Avantajele utilizarii de tabla zincata

Utilizarea acestui material in proiectele de constructie vine insotita de o serie de beneficii, ce il mentin in topul preferintelor pentru mesterii si constructorii avizati:

  • Mentinerea proprietatilor initiale ale materialului pentru perioade lungi de timp
  • Rezistenta crescuta la intemperii
  • Rezistenta la coroziune, datorata stratului de zinc aplicat
  • Durata de viata foarte crescuta
  • Un raport foarte bun calitate-pret

Toate aceste avantaje fac ca tabla zincata sa fie unul dintre cele mai des utilizate materiale de constructii pentru realizarea diverselor proiect, dar in special pentru realizarea de acoperisuri si pereti despartitori in cadrul halelor de productie si depozitare.

Ce trebuie avut in vedere inaintea achizitionarii de tabla zincata

Ca orice material de constructie, tabla zincata este foarte folositoare atunci cand este de o calitate buna. Pentru a evita achzitionarea de materiale cu defecte sau care nu indeplinesc standardele de calitate pe care toti producatorii trebuie sa le respecte, este important ca sursa de cumparare pentru tabla zincata sa fie de incredere.

Fie ca este vorba despre magazine fizice sau site-ul specializate in comercializarea de materiale de constructie, vanzatorul trebuie sa ofere garantia calitatii produsului sau. De foarte multe ori, colaborarea cu un comerciant ce respecta calitatea produselor sale si relatia pe care o creeaza cu clientii sai, va veghea ca tot ceea ce pune spre vanzare sa indeplineasca niste standarde clar definite, insa alegerea partenerului in achizitia de materiale de constructie ramane mereu in sarcina clientului.

Astfel, tabla zincata de calitate, provenita din surse de incredere, va deveni cel mai bun prieten la proiectelor de constructie de succes, rezistente in timp, placute din punct de vedere estetic si usor de realizat.

Pe urmatorul site gasiti intreaga oferta de pret pentru tabla zincata: http://mesterumanole.ro/metalurgice/tabla/tabla-zincata.