Surprinde orice miscare cat timp esti plecat prin intermediul camerelor de supraveghere pentru exterior

camere supraveghereMagazinul online A2t.ro s-a specializat in comercializarea camerelor de supraveghere de exterior si a sistemelor de siguranta si, avand in vedere ca perioada sezonului cald coincide cu cea a plecarilor in concediu, a anuntat reduceri de pana la 30% la camerele de supraveghere de exterior.

Camerele de supraveghere pentru exterior isi dovedesc utilitatea mai ales atunci cand sunteti plecati in concediu, iar locuinta sau firma raman nepazite, se adreseaza celor care locuiesc in cartiere rau famate sau persoanelor care isi doresc, indiferent de situatie, un nivel de siguranta mai ridicat.

Gama de camere de supraveghere video prezentata de magazinul online A2t.ro este mai mult decat cuprinzatoare intrucat contine aproximativ 40 de modele diferite.

Aceste echipamente inglobeaza o tehnologie de ultima generatie, au led-uri sau iluminator infrarosu astfel incat sa redea inclusiv imaginile surprinse in locurile intunecate la o rezolutie high definition.

Sistemele de supraveghere video de exterior

camera de supraveghere exterior

Preturile de achizitie ale sistemelor de supraveghere video de exterior de la A2t.ro sunt reduse si variaza de la camera la camera in functie de detaliile tehnice ale acestora, de tehnologia de care dispun, de gradul de rezistenta al materialelor folosite la fabricare si de brand.

In conformitate cu acestea, A2t.ro dispune de camere video de exterior realizate din materiale premium, ce rezista la incercarile de distrugere.

Gama comercializata de magazinul online in cauza este prezentata prin intermediul unui catalog virtual, care cuprinde si urmatoarele echipamente:

camere supraveghere exterior

  • Camera de supraveghere de exterior ce poate functiona impreuna cu orice tip de DVR- acest echipament capteaza imaginile la o rezolutie HD, dispune de un senzor de 2.4 MP, imaginile surprinse sunt foarte clare (chipuri, numere de inmatriculare). De asemenea, daca zona in care este montata nu este suficient iluminata, aceasta camera, datorita functiei 3D-DNR, nu intampina nicio problema si reda imaginile la calitate maxima
  • Camera de supraveghere fabricata de Hikvision- aceasta este prevazuta cu un senzor de 2 MP si are rezolutia de 1080 Full HD. Are un unghi larg de filmare, se poate roti si este dotata cu filtrul IR CUT, ce actioneaza led-urile daca zona este slab iluminata
  • Camera de supraveghere video de exterior fabricata de Sony- acest echipament poate surprinde imagini color pe timp de noapte, este prevazuta cu senzori ce stabilizeaza imaginile, este compatibila cu orice tehnologie de supraveghere. In situatia in care zona supravegheata nu este deloc iluminata, camera reda imagini alb-negru prin intermediul senzorului de infrarosu si filmeaza la un unghi de 94 de grade

De asemenea, datorita tehnologiei inglobate, aceste camere inregistreaza si redau optim imaginile in situatia in care soarele bate direct in lentila sau atunci cand contrastul este puternic.

Camerele de supraveghere pentru exterior va asigura spatele

Camerele de supraveghere pentru exterior de la A2t.ro se cumpara de la distanta, adica de la propriul calculator sau cu ajutorul telefonului intrucat se pot comanda online.

Comanda online se realizeaza cu ajutorul functiei “Adauga in cos”.

De asemenea, in cazul in care va doriti consiliere cu privire la alegerea unei camere de exterior, un reprezentant A2t.ro va sta la dispozitie la numarul de telefon 0753.058.588/0748.280.077