Spiru isi mentine pozita, iar Tonitza urca pe podiumul preliminar dupa a doua proba a Cupei Liceelor la Street Dance 2011!

Cea de-a doua proba de calificare din cadrul celei mai cool competitii intre licee – Cupa Liceelor la Street Dance s-a lasat cu show-uri memorabile si pline de originalitate, sustinute de cele 14 trupe participante care au raspuns provocarii de a imita pe scena un artist roman sau international. Trupa T.U.D. din Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” a reusit sa atraga deopotriva cele mai multe puncte din partea juriului si aplauzele frenetice ale publicului, imitandu-l pe artistul Connect-R, si el prezent la eveniment.

Nici celelalte trupe nu au fost mai prejos cand a venit vorba de a demonstra ca celebritatea le vine manusa! Omarion, Eminem, Lady Gaga, Usher si Christina Aguilera sunt doar cativa dintre artistii care au fost interpretati pe scena de liceeni.

Iar spectacolul nu s-a incheiat aici: Connect-R a urcat pe scena pentru un concert de-a dreptul incendiar, iar competitia de solo battle “Style Champions” a continuat cu proba de Dance Hall, la care au participat, spre deliciul baietilor,  cele mai tari dansatoare prezente la eveniment. Proba a fost castigata de Andreea Popa, coregraf al OneBeat Dance Studio, care si-a cedat insa premiul celorlalte trei finaliste – Monica Lazar, Laura Ghizdavin si Denis Marc – multumindu-le pentru ocazia de a concura alaturi de ele si felicitandu-le pentru efortul si dedicarea cu care isi urmeaza pasiunea pentru dans.

Apoi a venit randul trupelor participante sa se “dueleze” in miscari de dans, la prima runda de Crew Battle. Miza a fost, ca de obicei, ridicata, dat fiind ca trupele castigatoare au acumulat un plus de 100 de puncte la punctajul general care va stabili podiumul bucurestean.

Trupele T.U.D. (Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”), X-Cess Crew (CN Spiru Haret), Ice Drops (CN Mihai Basarab), Area 27 (CN Octav Onicescu) si Body Action (CN Ion Creanga) au fost declarate invingatoare in Crew Battle, obtinand maximul de 100 de puncte, in timp ce trupele Lazar Crew (CN Gheorghe Lazar), Skillz (CN Iulia Hasdeu), NoXx Crew (Liceul Teoretic Marin Preda) si New Times Crew (CN Bilingv George Cosbuc) au remizat, obtinand fiecare cate 50 de puncte.

Competitia va continua, sambata aceasta, pe 5 martie, tot in Princess Club, incepand de la orele 13:00, cu proba de colaj impus si a doua runda de crew battle. Cel care va ridica sala in picioare la aceasta editie va fi Alex Velea, alaturi de care vor urca pe scena si alti artisti autohtoni indragiti.

Spectacolul continua, distractia continua… asa ca, daca esti licean sau pur si simplu iubesti dansul, pe 5 martie vino in Princess Club!

 

Sponsori ai evenimentului: ACA-Demia Group (www.aca-demia.ro), School Friendly (www.schoolfriendly.ro), LaserMaxx Romania (www.lasermaxx.ro), Hollywood Multiplex (www.hmultiplex.ro), Dor de Bucovina (www.dordebucovina.ro), Kangol, Jukebox Travel (www.jukeboxtravel.ro), Street-Art (www.street-art.ro), AVON (www.avoncosmetics.ro), agaphoto (www.agaphoto.ro), Fundatia Tineri pentru Tineri (www.y4y.ro), OneBeat Fashion, OneBeat Events, OneBeat Casting, StreetDance Camp 2011 (www.dancecamp.streetdance.ro).

 

Parteneri media: Music Channel (www.1music.ro), Radio 21 (www.radio21.ro), www.220.ro, Sapte Seri (www.sapteseri.ro), Teen Press (www.teenpress.ro), Status Pimp (www.statuspimp.ro), www.metropotam.ro, www.monden.info, Elevate (www.elevate.ro), www.calificativ.ro, www.anyplace.ro, www.tillate.com, www.hipmag.ro, www.radardemedia.ro, www.sofresh.ro, www.bronews.com, www.evenimente-bucuresti.ro, www.hiphopbog.ro, www.onlinestudent.ro, www.escoala.ro, www.diseara.ro, www.viatadeliceu.ro, www.presainblugi.com, www.scolidans.ro, www.UZR.ro, www.infodance.ro, www.dancenews.ro, www.musichat.ro, www.nextparty.ro .

 

Contact presa:

Daniela C. Nataletu

PR Manager Cupa Liceelor la Street Dance

dana.nataletu@verticalmind.org

0730.120.997