Somerii din judetul Bacau, sprijiniti de Asociatia Smart Projects sa isi infiinteze afaceri

Asociatia Smart Projects, in parteneriat cu AJOFM Bacau, anunta ca ofera gratuit sprijin material si logistic somerilor bacauani in infiintarea si demararea unei afaceri.

Pana in acest moment, gratie eforturilor echipei Smart Projects, 5 persoane somere au fost sprijinite sa si faca o afacere, si anume: 3 intreprinderi individuale si 2 PFA-uri.

Asociatia Smart Projects, prin filiala ei din judetul Bacau, mai anunta ca, in prezent, ofera consultanta gratuita pentru inca o persoana in vederea demararii si infiintarii unei afaceri.

Asociatia subliniaza ca pana in luna mai 2012, 171 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca in judetul Bacau au absolvit cursurile de Manager de Proiect.

De asemenea, pana in acest moment 10 someri din judetul Bacau si-au gasit locuri de munca.

Cursurile de formare profesionala, Manager de Proiect si Competente Antreprenoriale,  sunt parte a proiectului cu finantare europeana Somajul, o amintire! Job-ul te scoate din criza!”, Contract nr.: POSDRU/99/5.1/G/76242.

Cursurile se desfasoara, ca si anul trecut, la sediul Asociatiei Smart Projects din Strada Vasile Alecsandri, nr. 41, etaj 5, Municipiul Bacau, Judetul Bacau.

 

Cursurile se adreseaza șomerilor (inregistrați sau nu) precum și persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (care nu au un loc de munca in acest moment).

 

Contact

Presedinte Smart Projects – George Sima- sima.george@smartprojects.org

            0745.307.405

Manager Proiect -Claudia Neculae- claudia.neculae@smartprojects.org

            0727.723.151 

Persoana de contact: Alexandru Herman, secretar proiect / expert mass-media
* E-mail: alexandru.herman at smartprojects.org
* Telefon/fax: 0334-401.104
* Telefon mobil: 0758.975.098