Solutii educationale informatizate de ultima generatie, realizate de SIVECO Romania, in atentia delegatiilor ministeriale din toata lumea

Pe 26-27 aprilie 2012 a avut loc la Bucuresti a opta Conferinta Ministeriala a Procesului Bologna

Bucuresti, 4 mai 2012 – Conferinta Ministeriala gazduita de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului la Palatul Parlamentului a reunit delegatii din aproape 100 de tari de pe toate continentele.

In cadrul evenimentului, SIVECO Romania a expus si prezentat realizarile sale de ultima ora in domeniul software-ului educational, lectii multidisciplinare de tip proiect disponibile pe table multi-touch, precum si continut digital pe iPad, ecrane 3D si elemente de Augmented Reality. Participantii la eveniment au fost impresionati de nivelul solutiilor educationale informatizate propuse, aliniate procesului Bologna.

“Suntem foarte onorati de participarea la aceasta conferinta de cel mai inalt nivel. Numeroasele delegatii ministeriale care ne-au vizitat standul au apreciat in mod deosebit solutiile noastre eLearning, faptul ca in Romania ele sunt folosite pe scara larga si ne-au comunicat explicit acest lucru. Folosind expertiza acumulata la nivel national, in prezent avem in derulare proiecte similare in tari de pe 3 continente. Educatia asistata de calculator este o modalitate de pregatire a tinerilor pentru o societate in care procesul educational se desfasoara toata viata, instruirea fiind un process continuu, asumat, menit sa stimuleze creativitatea si inovatia”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

SIVECO Romania este unul dintre principalii producatori mondiali de solutii informatice pentru educatie si continut educational.
Compania exporta solutii de eLearning in 12 tari din Europa, Orientul Mijlociu si Nordul Africii. Libraria de continut digital AeL eContent cuprinde peste 34,000 de obiecte interactive de invatare, ce acopera 21 de materii, fiind recompensata cu numeroase distinctii internationale prestigioase, inclusiv cu titlul de “Cel mai bun continut educational” in cadrul competitiei World Summit for Information Society, desfasurata in Tunis, in anul 2005.