SmarkTalk primul podcast de wrestling

WrestleBook.RO primul singurul site de wrestling, WWE si UFC din Romania a lansat in acest an primul podcast de wrestling si MMA saptamanal numit, SmarkTalk.

Pe Wrestlebook.ro pasionatii wrestlingului gasesc stiri despre cele mai importante federatii din industrie, WWE si TNA, precum si despre wrestlingul indy (Ring Of Honor). In plus, in sectiunea MMA sunt stiri din UFC si Strikeforce, card-urile updatate pentru PPV-uri si un Top 10 luptatori actualizat.

Wrestlingul are tot mai multi fani in Romania. Acestia formeaza un public extins si exigent care asteapta, in permanenta, informatii complete si corecte. Wrestlebook.ro isi propune sa vina in ajutorul lor si sa fie un instrument credibil de informare, dezbateri si formare de opinii.

Recent lansat, primul podcast de wrestling din Romania gazduieste discutii aprinse si analize amanuntite saptamanale – de pilda, disecam fiecare show WWE si TNA (RAW, SmackDown, TNA iMPACT si PPV-urile acestor federatii) . In SmarkTalk discutam subiectul saptamanii ales de ascultatori si, la sfarsit, dedicam cateva minute MMA-ului.