SIVECO Romania primeste o importanta recunoastere europeana

European IT Excellence Awards a inscris cea mai mare casa romaneasa de software in topul european al furnizorilor celor mai bune proiecte IT.

SIVECO Romania inregistreaza un nou succes, la European IT Excellence Awards, competitie care desemneaza cele mai bune proiecte de pe continent.

SIVECO Romania a obtinut marele titlu „Winner” la categoria Proiecte Guvernamentale pentru implementarea solutiei de management al informatiei si de gestiune a documentelor si fluxurilor de lucru – SIVADOC la Primaria din Chisinau si pentru sistemul informatic integrat de la Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD).

„Suntem onorati ca am intrat in competitie directa cu cei mai mari jucatori de pe piata IT internationala. Cele doua premii oferite de European IT Excellence Awards, pentru implementarile facute la Primaria Chisinau si la Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, reconfirma calitatea produselor noastre informatice. Ne bucuram de fiecare data cand aducem un trofeu de exceptie in tara. Recunoasterea eforturilor pe care le facem este intotdeauna foarte importanta pentru noi”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General al SIVECO Romania.

European IT Excellence Awards este una dintre cele mai prestigioase competitii europene care selecteaza si recompenseaza in fiecare an producatorii si distribuitorii de software cu performante de exceptie in dezvoltarea si livrarea de produse informatice. Gala European IT Excellence Awards 2012 a selectat in etapa finala 49 de companii din 17 tari europene.

“Calitatea aplicatiilor din acest an a fost extrem de ridicata si ne-a demonstrat talentul tuturor participantilor. Ii felicit pe toti castigatorii si le doresc tuturor finalistilor, mult succes pentru editia de anul viitor”, a declarat Alan Norman, Director IT Europa.

De-a lungul celor 20 de ani de activitate, SIVECO Romania a fost recompensata cu peste 150 de premii si distinctii internationale, care probeaza inovativitatea, calitatea produselor si serviciilor sale precum si implicarea in proiecte IT de amploare, cu impact economic si social major.

Despre European IT Excellence Awards

European IT Excellence Awards (www.iteuropa.com) este una dintre cele mai prestigioase competiţii europene care selectează şi recompensează în fiecare an producătorii şi distribuitorii de software cu performanţe în dezvoltarea şi livrarea de produse informatice.

European IT Excellence Awards este singura competiţie pan-europeană destinată recunoaşterii rolului crucial pe care il au furnizorii de soluţii şi integratorii de sisteme informatice în crearea şi implementarea produselor care să răspundă nevoilor societăţii actuale.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are în prezent 1.200 de angajaţi.

Acţionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V şi SIVECO Management Team.

Adresându-se organizaţiilor private şi publice, SIVECO Romania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

De-a lungul celor 20 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 140 de premii interne şi internaţionale.

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociaÅ£ii profesionale ÅŸi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC) ÅŸi internaÅ£ionale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) ÅŸi a aderat la importante iniÅ£iative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency ÅŸi PACI (Partnership Against Corruption Initiative).

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro