SIVECO Romania intra in finala European Business Awards

European Business Awards este una dintre cele mai renumite competitii europene, promovand excelenta, bunele practici si inovatia in mediul european de afaceri.

SIVECO Romania se afla si anul acesta in finala prestigioasei competitii – European Business Awards 2012 (www.businessawardseurope.com), concurand pentru mult ravnitul premiu – Ruban d’Honneur. Aceasta selectie este rezultatul exceptionalelor performante in afaceri obtinute de companie la exportul de produse si servicii software.

“Suntem onorati ca am fost si anul acesta (al cincilea, la rand) selectati in finala competitiei, o performanta care probeaza nu numai valoarea proiectelor noastre, dar si evolutia noastra constant pozitiva pe termen lung. Este o mare mandrie pentru noi sa concuram alaturi de cele mai importante companii europene si sa facem cunoscuta valoarea exceptionala a specialistilor romani, capabili sa concureze la cel mai inalt nivel in competitii de varf, internationale”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

European Business Awards stimuleaza cresterea notorietatii companiilor europene celor mai inovative si mai performante in materie de afaceri, care probeaza totodata un comportament social responsabil.

„An dupa an inregistram un numar tot mai mare de aplicatii de la companiile din intreaga Europa, ce se inscriu la competitie din dorinta lor de a imbunatati economia nationala. Premiile isi propun sa incurajeze companiile din Europa sa se diferentieze si sa se afirme in domeniul lor de business, in conditiile in care competitia este mai dura ca oricand. Pentru ca mediul european de afaceri sa prospere, incurajam companiile sa promoveze excelenta in afaceri, exemplele de buna practica si inovatia. Acestea sunt cele trei criterii de baza avute in vedere de European Business Awards”, a declarat Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

SIVECO Romania este un nume recunoscut la nivel global, datorita implementarii cu succes a numeroase proiecte complexe de informatizare in 19 tari din Uniunea Europeana, spaţiul CIS, Orientul Apropiat si Mijlociu si Africa.

Despre European Business AwardsEuropean Business Awards este o competiţie independentă organizată anual în UK, ce îşi propune să promoveze excelenţa în afaceri, exemplele de bună practică şi inovaţia în cadrul comunităţii economice europene, în acord cu obiectivele Uniunii Europene şi ale grupurilor majore de business din statele membre. Competiţia este sponsorizată de grupul bancar HSBC, RSM International, Infosys şi organizată în asociere cu UK Trade & Investment (UKTI).

Competiţia atrage anual sute de organizaţii din toate sectoarele economice, indiferent de dimensiunea lor. European Business Awards promovează exemplele aspiraţionale din cadrul comunităţii de afaceri europene, recunoaşte şi promovează succesul indivizilor sau al organizaţiilor, oferă studii de caz şi modele de business din partea unor companii excepţionale.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are în prezent 1.200 de angajaţi.

Acţionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V şi SIVECO Management Team.

Adresându-se organizaţiilor private şi publice, SIVECO Romania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

De-a lungul celor 20 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 140 de premii interne şi internaţionale.

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociaÅ£ii profesionale ÅŸi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC) ÅŸi internaÅ£ionale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) ÅŸi a aderat la importante iniÅ£iative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency ÅŸi PACI (Partnership Against Corruption Initiative).

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro