SIVECO Romania este “Platinum” Oracle Partner

Prin acest nivel de parteneriat este recunoscuta si recompensata expertiza SIVECO Romania

SIVECO Romania este Platinum Partner, nivel de parteneriat care confirma competenta si gradul inalt de expertiza in vanzarea si implementarea anumitor produse si tehnologii Oracle pe care SIVECO Romania a ales sa se specializeze.

Statutul de Platinum Partner ofera o vizibilitate foarte buna in randul ecosistemului de parteneri ORACLE, dar si o recunoastere a expertizei dobandite si totodata o preferinta a pietei pentru companiile ce adopta si folosesc cele mai inovative tehnologii.

Noua calitate de Platinum Partner asigura suport dedicat din partea echipei Oracle in intarirea si dezvoltarea parteneriatului strategic pe termen lung pe zonele definite de specializare in beneficiul clientilor si pentru cresterea businessului lor. SIVECO Romania obtine astfel resursele si sustinerea necesara pentru a se diferentia in piata si a fi apreciata pentru investitiile facute, ceea ce constituie un avantaj important.

Demarat in 1995, parteneriatul dintre ORACLE, lider IT la nivel mondial si SIVECO Romania, cea mai mare casa romaneasca de software, s-a consolidat de-a lungul anilor prin proiecte complexe dezvoltate pe mai multe planuri: tehnic, comercial si de marketing.

SIVECO Romania face parte din programul ORACLE Partner Network Specialized (OPN-S) si dispune, pe langa competente avansate in tehnologia ORACLE, si de capabilitati de implementare a produselor ORACLE Applications.

SIVECO Romania propune organizatiilor ce isi desfasoara activitatea pe piata unica europeana si solutia proprie ERP (Enterprise Resource Planning) – SIVECO Applications 2011, dezvoltata cu ajutorul tehnologiei ORACLE, utilizand baza de date ORACLE si platforma WebLogic Suite, solutie prezentata in arhitecturile WEB, structurata pe 3 niveluri.

Despre SIVECO Romania
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.