Hosting gratuit Site firme cu Magazin Online inclus

Gazduire Gratuita Incepand cu luna august 2011 firma NIMBUS COMPUTERS din Braila ofera firmelor doritoare de a avea o prezenta pe net servicii de gazduire gratuite si unelte de dezvoltare web, la standarde ridicate, integrate cu un complex program de gestiune si contabilitate.

Noutatea aplicatiei consta in fapul ca este implicit conectata cu programul de gestiune si contabilitate, permitand actualizarea de stocuri si operarea comenzilor.

Oferta cuprinde personalizare tema cu sigla si denumirea societatii dvs. si magazinul online actualizabil din aplicatie. Programul Balanta Profesional Monopost sau Retea se instaleaza normal ca orice program de calculator, avand baza lui de date separata de cea a magazinului, pe calculatorul pe care se instaleaza versiunea cu server inclus. Se ofera parametrii de conectare  a aplicatiei Balanta Profesional la magazin. Baza de date a magazinului poate fii pe gazduita de dvs. sau de furnizorul de gazduire a sitelui.

Dintre avantaje mentionam site multilingvistic:    Romana,    Germana,    Engleza,    Spaniola,    Franceza,    Italiana,    Rusa, precum si posibilitatea de a avea o galerie de imagini de prezentare a firmei.

Viziteaza modelul de Site si Magazin Online

Descarca aplicatia de conectare la Magazinul Online