Sistemul de conferinta Wireless Revolabs FLX

Telefonul pentru conferinta Revolabs FLXâ„¢ este realizat special pentru sali de conferinta, birourile membrilor din bordul director sau pentru birourile de mici dimensiuni ori birourile de acasa.
Revolabs FLX se bazeaza pe tehnologia revolutionara wireless audio Revolabs ce a oferit ani de zile calitate superioara a sunetului pentru conferinte audio si video din sali mari de conferinta sau camere de consiliu. Acum, apelurile din salile de conferinta mici, cele din salile managerilor sau cele de acasa pot beneficia de asemenea de performante audio wireless superioare.
Fara design-ul de componenta singulara a telefoanelor din trecut, Revolabs FLX redefineste design-ul traditional al telefoanelor pentru conferinte. FLX cuprinde componente distincte ce ofera posibilitatea utilizatorilor la microfon, boxe sau tastatura. Microfoanele si boxele pot fi amplasate in camera astfel incat sa se optimizeze calitatea sunetului. Intr-un birou executiv, boxele si microfonul pot fi asezate pe o mica masa de conferinta, in timp ce al doilea microfon se gaseste pe biroul directorului, permitand participarea din diferite locatii din incapere. Nu mai este nevoie de tipete pentru ca toti participantii sa auda.
Persoanele ce participa la conferinta se vor simti de parca ar fi toate in aceeasi incapere, vorbind fata in fata, multuminta noii tehnologii Revolabs FLX. Aceasta tehnologie permite o calitate superioara a sunetului in toate mediile. Toate microfoanele si boxele Revolabs suporta intre 80 – 11 000 Hz, oferind o sonorizare naturala.
Deoarece microfoanele si boxele Revolabs FLX sunt wireless si independente, o varietate de microfoane Revolabs FLX pot fi folosite pentru a satisface nevoile utilizatorului. Fie ca este vorba de o lavaliera purtata de prezentator sau de un microfon multidirectional de masa ce poate servi de la 6 la 10 participanti sau doar 2 – 3 participaniti, utilizatorul poate satisface microfonul ce ii satisface cel mai bine necesitatile. Sistemul Revolabs FLX poate de asemenea sa suplineasca necesitatea de birouri separate si telefoanelor cu conferinta. Apelatorul Revolabs FLX poate fi folosit pentru a configura un apel de conferinta sau poate fi folosit ca un telefon pentru toate apelurile mobile. Convorbirile private pot avea loc la inceputul, mijlocul sau sfarsitul conferintei.
Pe langa conferintele telefonice, Revolabs FLX poate fi utilizat ca interfata audio pentru unitatile de videoconferinta, oferind acceasi performanta ridicata si libertate si pentru apelurile video. Sistemul este compatibil cu toate firmele renumite producatoare de echipamente de videoconferinta. Participantii fara acces la internet se pot conecta prin intermediul telefonului la conferinta.
Sistemul Bluetooth este integrat in Revolabs FLX si permite utilizatorilor conectarea la boxe si microfon prin intermediul telefonului mobil, folosind profilul Hands Free.
Deoarece beneficiaza de semnal criptat pentru functia de voce, nimeni nu va fi capabil sa asculte semnalul transmis intre microfon, boxe sau statie. Revolabs FLX nu “fura semnalul” de la retelele WIFI, foleseste banda 1.9 GHz ISM si nu interfereaza cu UHF sau alte semnale radio.
Revolabs este disponibil cu doua microfoane si in VOIP sau interfate de telefoane analog.
BENEFICII:
Calitate audio superioara
Libertate wireless
Conectivitate (telefon, AUX in/out, Bluetooth)
Revolabs RF Armor
Instalare usoara
Design atragator

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 45 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Printre clientii companiei mentionam Vodafone Romania, Willbrook, Lidl, Elmec Romania, Intersport, Romtelecom, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Roche.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL
WE SPEAK TECHNOLOGY
RO – Bucharest, Dimitrie Pompei
Street No 10A CONECT 1 Building ,
3rd floor, PO 020337, District 2
phone: 004 021 3167 007
004 021 3167 009
fax: 004 021 3167 122