Singuratatea – o alternativa? Grup de suport pentru persoane singure.

Motto: Indrazneste sa te cunosti pe tine, creaza premise libertatii de a-i cunoaste si accepta pe ceilalti; invata sa le permiti celorlalti  sa intre in viata ta si sa ramana cu tine pentru un timp mai lung sau mai scurt.  Tu alegi!

Singuratatea in multime a devenit un sentiment greu de suportat, iar frica de a avea incredere in ceilalti sau izolarea au devenit protectii sigure impotriva deceptiilor si dezamagirilor relationale. Ne izolam dupa ce am avut experiente care ne-au provocat durere si suferinta, alegand un stil de viata singuratic. In felul acesta ne simtim protejati, totusi suntem constienti ca ne condamnam la nefericire. Bineinteles, a fi singur poate fi o alegere motivata pentru fiecare dintre noi si poate genera suficient confort pentru o viata de calitate. Insa de cele mai multe ori, noi oamenii, nu vrem sa fim singuri. Cautam compania celorlalti, avem nevoie de ei. Tocmai de aceea, un grup de suport poate sprijini explorarea unei optiuni relationale si poate chiar crea contextul pentru o noua sansa. Ai sansa acum sa intalnesti oameni asemeni tie. Profita si bucurate de intalnirea cu cei asemanatori tie!

Durata: un modul are 5 sesiuni, 90 minute/sesiune.

Fiecare sesiune se desfasoara duminica, incepand din 13 februarie, in Bucuresti, intre orele 18 – 19:30

Cost: 350 lei / modul. Numar de participant maxim 12.

Data limita pentru inscriere este 6  februarie 2011.

Formular de inscriere :

http://www.artterapie.ro/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Formular1 sau la 0740 034 310

Va asteptam cu drag!

Traineri:

Drd. Gratiela Albisor – Psiholog, consilier si psihoterapeut. Initiatoare si Coordonator Stiintific al proiectului PsyArt Center – Centru de Consiliere si psihoterapiicreative pentru copii, adulti si familie. Specializata in art-terapie si terapii experientiale, sustine inca din 2004 grupuri si workshopuri de dezvoltare personala, ateliere de psihologie, consultatii individuale in regim de practica privata.

Drd. Liliana Munteanu – Psiholog, consilier, trainer, specialist in programe audiovizuale. Conduce Cabinetul Individual de Psihologie Artterapie, specializata in facilitarea trainingurilor de Mentorat, voluntar in cadrul Centrului de Preventie a Tentativelor de Suicid la Copii si Adolescenti. Peste 4 ani experienta in consilierea adolescentilor, peste 5 ani – consilier matrimonial, cercetare si practica privata.