SILKDOM – povestea unui clutch din mătase naturală, fabricat în România

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Clutch-ul a apărut la începutul anilor ’50 ca o geantă de mici dimensiuni, fără baretă, creată special pentru a fi purtată în mână la evenimente formale, şi care de-a lungul timpului a fost reinterpretat de designerii marilor case de modă şi adus la rang de accesoriu obligatoriu care poate transforma chiar şi o ţinută simplă, într-una spectaculoasă.

Povestea SILKDOM a început în noiembrie 2016, odată cu lansarea primei colecţii de clutch-uri/minaudiere din mătase naturală. Mădălina Nistor a decis să lanseze un business al cărui obiect de activitate principal obiect de activitate este clutch-ul/minaudiere-ul, realizat manual, din mătase naturală.

“Ideea de a fonda un astfel de business a plecat de la pasiunea mea pentru mătase. Este o pasiune moştenită de la bunica mea, care în adolescenţă a avut şansa de a o întâlni pe Regina Maria, de la care a deprins un anumit tip de elegant şi dragostea pentru lucrurile preţioase, inclusiv pentru mătase şi pentru portul naţional. Bunica mea mi-a dăruit primul cadou de mătase când aveam 9 ani şi din acel moment mătasea a devenit pentru mine un simbol al feminităţii şi al seducţiei.“ Mădălina Nistor, Fondator SILKDOM.

Fiecare clutch realizat în atelierul SILKDOM este unic şi transmite povestea celei care îl va purta. Fie că vorbim de clutch-uri minuscule, cu rol pur decorative sau de creaţii generoase, care pot fi purtate chiar şi la ţinute casual, piesele SILKDOM îşi doresc să iasă din zona convenţionalului. Imprimeurile folosite sunt vii, spun poveşti, evocă emoţii.

SILKDOM crează atât pentru “covorul rosu”, cât şi pentru femeile care ştiu că un accesoriu de mătase purtat la jeans într-o după-amiază la cafea sau în club cu prietenii, nu este un “faux pas” ci dimpotrivă, un mod eclectic de a-ţi exprima personalitatea.

Mesajul SILKDOM este că mătasea poate fi purtată oricând şi la aproape orice

Cu atât mai mult, clutch-ul/minaudiere-ul este un accesoriu esenţial în garderoba fiecărei femei. El este o piesă statement, expresia luxului şi a statului social. Marile case de modă au cel puţin o colecţie de clutch-uri/minaudiere şi indiferent de contravaloarea lor, doamnele care se respectă nu stau prea mult pe gânduri atunci când aceste piese sunt lansate pe piaţă.

Toate piesele din colecţia de clutch-uri SILKDOM sunt realizate integral din mătase naturală la exterior, catifea de mătase naturală la interior şi pot fi accesorizate cu dantelă, cristale, pietre preţioase, pene, etc. În cele câteva luni de la lansare SILKDOM şi-a dezvoltat gama de produse în urma cererii pieţei. Astfel, sub brandul SILKDOM sunt realizate şi bijuterii din mătase, eşarfe. Toate produsele sunt disponibile la comandă pe site-ul: www.silkdom.com

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen