Seminar “Expert Achizitii Publice” – Legislatie si SEAP, Sinaia, 27-29 ianuarie 2012

Acesta este un seminar de formare profesională care se adresează tuturor acelora care folosesc bani publici românești sau bani proveniți din finanțări ale Uniunii Europene. Seminarul este structurat astfel: legislație și sistem electronic de achiziții publice. Ambele părți au pondere egală în cadrul seminarului.

În urma participării la acest seminar :

1. înțelegeți structura legislației de achiziții publice cu toate imperativele și cerințele ei

2. înțelegeți diversele proceduri și modul și situațiile în care acestea se aplică

3. înțelegeți legăturile dintre activitatea managerială și cerințele de achiziții publice

4. realiza aplicații practice, realizând proceduri în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (varianta demo, bineînțeles)

5. obține siguranța de care aveți nevoie atunci când trebuie să realizați proceduri de achiziții publice.

Toate cele de mai sus sunt posibile pentru că firma noastră este firma care a acordat asistență Ministerului de Finanțe din România (și din Macedonia!) pentru armonizarea legislației de achiziții publice.

Firma noastră organizează seminarii de achiziții publice din 2003. Frecvența de organizare este de un seminar pe lună, fără să existe întreruperi în această cadență.

În prezent folosim o echipă de traineri formați practic și teoretic în munca zilnică la ANRMAP,  la Ministerul de Finanțe, la marile ministere și companii naționale, oameni care au la activ peste 1.000 de proceduri realizate cu succes.

Expert legislaÅ£ie – GELU CAZAN – Expert cu experienţă practică ÅŸi teoretică în legislaÅ£ia de achiziÅ£ii publice, în departamentele legislaÅ£ie ÅŸi control din cadrul ANRMAP.

Pentru SEAP folosim ca traineri oameni care au participat direct și nemijlocit la realizarea și dezvoltarea sistemului.

 

Acesta este paragraful cu “litere mici” pe care trebuie să-l citiÈ›i cu atenÈ›ie:

Valoarea participării la seminar este de 790 de lei (la care se adaugă, opțional, 225 de lei taxa de examen). Servicii hoteliere Sinaia, Hotel Palace**** (opţional):  590 lei (se adaugă TVA)

Politica de reduceri se adresează firmelor care au participat la oricare din seminariile noastre. Pentru aceste firme acordăm 10% reducere.

De asemenea, dacă din partea unei anumite firme participă la același seminar, în aceeași perioadă, mai multe persoane, acordăm 3% reducere pentru al doilea participant și 5% reducere pentru al treilea participant.

Pentru a vă înscrie la seminarul curent, vă invităm să descărcați descrierea detaliată a seminarului și formularul de participare.

Dacă seminarul corespunde nevoilor Dvs., vă rugăm să completați formularul de înscriere, să-l semnați, să-l ștampilați și să-l trimiteți pe fax la numărul 0344.815.445. Îl puteți trimite și pe e-mail către oricare din organizatori.

Plata seminarului se va face pe bază de factură emisă de firma Svasta ICG în baza formularului de înscriere completat de Dvs.

Firma Svasta ICG este activă de 9 ani pe piața de achiziţii publice. Clienții firmei noastre pe zona de achiziții publice sunt, pe de o parte, firme românești, austriece și germane din diverse domenii de activitate și pe de altă parte autorități publice (teatre, ministere, spitale).

Pentru clienţii noştri, domeniile tipice în care acordăm consultanţă sunt:

Întocmirea Fişei de date a achiziţiei

Contestaţii

Sprijin în determinarea valorii estimate a contractului

ÃŽntocmire oferte

Asistenţă tehnică ( inclusiv utilizare SEAP )

 

Persoane de contact

dl. Alin Ivan, CMC, 0722.269.554 ; alin.ivan@svasta-icg.ro

dl.Gabriel Gutue, 0725.201.048;  gabriel.gutue@svasta-icg.ro