SecuritInternational.ro – Lifturi din sticla de interior ce impun privelistei panoramice admiratie si profesionalism

Tot mai multi specialisti in arhitectura isi dovedesc iscusinta prin experienta acumulata in decursul a numeroase proiecte de construire case si cladiri in zone ce necesita o deosebita atentie in privinta materialelor si utilajelor utilizate pentru astfel de constructii. In prezent, arhitectii isi adapteaza proiectele de constructii in conformitate cu cele mai moderne echipamente, iar in cazul construirii unor blocuri de birouri numerosi proprietari ai unor astfel de cladiri opteaza pentru instalarea unor lifturi din sticla ce confera profesionalismul integrat intr-o instalatie mecanica, sub forma unui ascensor, pentru a impune pasagerilor o priveliste panoramica demna de toata admiratia.

In plus, intreaga constructie beneficiaza in acest fel de intreaga luminozitate disponibila pe timpul zilei ceea ce aduce un plus de siguranta si confort. Pentru orice antreprenor si arhitect exista un partener de incredere pentru proiectare si instalare lifturi de sticla – Securit International – ce asigura solutii adecvate proiectelor din domeniul constructiilor sau echiparii constructiilor existente cu cele mai moderne lifturi de sticla.

Din acest motiv, arhitectii care se ocupau de ducerea la capat a acestui proiect si-au folosit ingeniozitatea si au incercat sa elimine acesta problema. Un astfel de lucru putea fi facut numai prin montarea unor ferestre din tamplarie in unghiuri de aproximativ 60-70 de grade. Deasemenea, se impunea existenta unui lift, datorita inaltimii casei, care s-a decis a fi de sticla, precum si a balustradelor din acelasi material cu scopul de a permite o parundere cat mai mare a luminii naturale. Pe langa acest lucru s-a decis si realizarea peretilor exteriori secundari din sticla in livinguri sau in bucatarii, tot din lipsa luminozitatii.

Casele realizate dupa un astfel de proiect beneficiaza si de o cale de acces prin intermediul scarilor, dar atat proprietarii cat si arhitectii au cazut de acord ca liftul de sticla reprezinta o cale mult mai usoara de acces, in special datorita faptului ca garajele era fixate chiar la baza liftului. Acestea se afla oarecum sub partea inferioara a casei, exact sub pilonii de structura, fapt ce a cerut intarirea tavanului acestora cu doua traverse realizate din beton aflate sub pamant. Acest lucru s-a decis pentru a fi evitate anumite pagube ce se puteau produce. Pentru a nu produce impresia ca s-a alterat foarte mult peisajul geografic, ele arata ca si cum s-au sapat direct in dealul cu pricina.

Un alt tip de casa care poate avea un lift din sticla este cel al caselor de vacanta de la malul oceanului. Acestea au o asezare total diferita fata de constructiile montane fiind aflate intr-o zona mai retrasa, la baza unor stanci, inconjurate de o vegetatie deasa si la numai cativa metri de plaja, fiind in vecinatatea valurilor. Deasemenea, se poate remarca faptul ca micuta casuta este ascunsa printre stanci si vegetatie, fiind aflata chiar in prelungirea stancilor. Atfel, nu este alterata privelistea celor care se afla inauntrul ei. Putem preciza faptul ca in cadrul acestui proiect de casa terasa joaca si rolul de acoperis, fiind special ccreata astfel pentru a reprezenta un loc de plaja atunci cand nu se face focul(deoarece la acel nivel se afla si hornul).

Pentru mai multe detalii puteti accesa  www.securitinternational.ro care dau detalii celor interesati de detalii tehnice si arhitecturale.