SE LANSEAZA TRAIN-TO-NZEB: THE BUILDING KNOWLEDGE HUB ROMANIA (BKH RO)

Joi, 20 octombrie 2016, începând cu ora 09:00 la sediul INCD URBAN-INCERC Bucuresti (Sos. Pantelimon, nr. 266), va avea loc Lansarea Train-to-NZEB: The Building Knowledge Hub Romania (BKH RO) - Centru de Formare Profesionala si Consultanta pentru Cladiri cu Consum de Energie Aproape Egal cu Zero (NZEB).

Proiectul Train-to-NZEB: The Building Knowledge Hubs se deruleaza in perioada 1 iunie 2015 – 31 mai 2018 în cadrul Programului Uniunii Europene pentru cercetare și inovare Orizont 2020 şi urmărește dezvoltarea unei rețele de centre de formare profesională (Building Knowledge Hubs – BKH) pentru furnizarea de cursuri practice, demonstrații și servicii de consultanță complexă cu accent pe proiectarea integrată a clădirilor pentru realizare NZEB.

BKH RO oferă programe de formare profesională în domeniul NZEB pentru: lucrători în construcții (pe șantier),  specialiști (arhitecți, proiectanți, experți, auditori energetici etc.) si  factori de decizie (responsabili în administrația publică / instituții de finanțare, proprietari, dezvoltatori şi agenți imobiliari etc.) si servicii de consultanță pentru implementarea clădirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (NZEB).

Evenimentul are ca scop consultarea activă cu privire la calitatea lucrărilor de construcţii din România, cu focalizare pe clădiri cu performanţă energetică ridicată, formarea profesională a actorilor relevanţi şi pregătirea pieţei pentru implementarea NZEB, asigurarea conformităţii în procesul de renovare energetică a clădirilor şi de realizare a clădirilor noi, calitatea certificării performanțelor energetice (CPE) a clădirilor şi posibilităţi de colaborare cu partenerii interesaţi.

La lansare sunt invitaţi şi aşteptaţi să participe: autorităţi publice centrale şi locale, firme de construcții, furnizori / producători de materiale / sisteme pentru construcţii, arhitecţi, proiectanţi, auditori energetici, institute de cercetare şi universităţi, reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari şi alte organizaţii relevante.

Pentru informatii suplimentare si inregistrarea participarii contactati:

Business Development Group

E-mail: nzeb@bdgroup.ro

Tel: 021 3179871