Se deschide Ceainăria Jodart, profesia ta de după ora 18,00!

Se deschide Ceainăria Jodart, profesia ta de după ora 18:00!

Vineri, 23 ianuarie 2015, ora 18:00, va avea loc deschiderea oficială a Ceainăriei Jodart. Tombole, premii, surprize interesante și invitați speciali te așteaptă pe strada Ernest Juvara, numărul 24, lângă Grădina Botanică!

Un concept nou în România, Ceainăria Jodart pregătește iubitorilor de artă adevărate spectacole de ceai și pasiuni și, bineînțeles, o inaugurare pe măsură. Călătoria va începe așadar cu o prezentare a adevăratului ritual al ceaiului și va continua cu un super concert semnat SevenEleveN. Totul presărat cu tombole, premii și surprize, marca Jodart.

Iar asta nu e tot! Pe lângă ceaiul aburind și gata de savurat, invitații se vor “aduna în jurul hobby-urilor”. Ce înseamnă asta? Jodart păstrează secretul și ne spune doar că unul dintre invitații speciali, Xulescu Xulescu, a pregătit cel mai inspirat spectacol de improvizație. O incursiune în ceea ce îți propune, pentru prima dată în România, noul concept Jodart.

Jodart este locul în care abandonezi totul în favoarea ta. Așa că, dacă ai o carieră activă și plină de satisfacții profesionale sau ești pe drumul spre a o înfăptui, Ceainăria Jodart  îți amintește că ești mai mult de atât. Adeseori confundăm sau uităm complet de experiențele și satisfacțiile personale. Cele care ne hrănesc sufletele fără a fi vorba de vreo constrângere. Pe acelea care te fac să te simți creativ și liber.

Ceainăria Jodart este locul în care tu ești creativ, liber și redescoperi satisfacțiile personale. Cum facem asta? E simplu! Pictăm, scriem, olarim, învățam actorie, etc. Sau, cum ne place nouă să spunem, savurăm pasiuni! La un ceai, într-o companie plăcută, la Jodart!

Pe tine ce te face să te simți liber și creativ? Sau, mai bine spus, ție ce îți place să faci atunci când nu lucrezi? Vino pe 23 ianuarie, la deschiderea Ceainăriei Jodart și descoperă-ți pasiunile, alături de prieteni, la un ceai!

Te asteptam cu dragLaraEvents Concept_proiect ceainarie!