Scoala de soferi Handra Francisc Brasov

Scoala de soferi Handra Francisc : pentu un viitor mai bun

Orice am face si orice am spune, permisul auto ne este indispensabil pentru ca a detine o masina nu mai este vreun lux, este o necesitate, indiferent de sex si indiferent daca avem familie si copii sau suntem burlaci iar pentru asta avem nevoie de o scoala de soferi buna si de incredere.

Tot mai multe persoane raman somere sau, pur si simplu doresc sa isi schimbe locul de munca iar meseria de sofer este una destul de potrivita atat pentru faptul ca salariile sunt bune cat si pentru faptul ca nu se depunde mult efort ci doar se frecventeaza o scoala de soleri si apoi totul devine o placere.

Scoala de soferi pentru meseria de sofer

Sunt mult variante, sofer de tir, sofer pe masina mica, distribuitor si tot asa si singurul lucru care este important este scoala de soferi la care ne instruim. La scoala Handra Francisc veti deveni soferi cu acte in regla dar nu oricum, ci soferi prudenti pentru ca acesta este unul dintre principiile acestei scoli.

A, B, C, D, E, toate intr-un singur loc alaturi de un instructor pregatit si cu multa experienta, un instructor din mana caruia au iesit in decursul a 18 ani, foarte multi soferi abili.

Despre scoala de soferi Handra Francisc

Scoala de soferi Handra Francisc isi are sediul in Brasov, are 18 ani experienta, are preturi accesibile si, are vehicule performante, vehicule atat sigure cat si moderne.

Inscrierea la scoala de soferi poate fi la fata locului sau, se poate face online, pe site ul http://www.instructorultau.ro/scoala-soferi-brasov/inscriere-online.php, unde, inainte de a va inscrie aveti posibilitatea de a afla toate detaliile care va intereseaza, puteti viziona fotografiile cu vehicolul cu care veti face practica si, de asemenea, puteti citi comentariile cursantilor si a absolventilor acestei scolii de soferi si in plus sa beneficiati de o reducere de 50 de lei.

Preturile la scoala de soferi Handra Francis

Preturile oferite de scoala de soferi din Brasov sunt foarte accesibile tuturor. Acestea incep de la 900 de lei pentru categoria A, A1 si A2, 1300 lei pentru categoria B, 1200 pentru C, 1800 pentru C+E, 2200 pentru categoriile A+B, 2950 pentru categoriile B+C+E si A+C+E iar  lista se termina cu suma de 3900 pentru categoriile  A+B+C+E sau A2+B+C+E.

Asadar, puteti opta pentru o singura categorie sau puteti opta pentru mai multe categorii, asta depinzand doar de ceea ce aveti nevoie sau de ceea ce va doriti voi la momentul respectiv.

Chiar daca nu facem din soferie o meserie, avem nevoie de permis in viata de zi cu si, deseori si locul de munca are la cerinte detinerea de permias auto. In cazul in care dorim sa facem din soferie, meserie, trebuie sa fim si mai atenti la scoala de soferi pentru care optam datorita faptului ca acest lucru nu este o joaca. La scoala de soferi Handra Francisc, faceti din soferie o meserie placuta si mai sigura, devenind soferi prudenti caci, siguranta este inainte de toate!

Parc Auto – Moto