Scoala de soferi Brasov Handra Francisc

Scoala auto moto Brasov Handra Francisc ofera tuturor clientilor servicii exceptionale si va ajuta sa obtineti permisul, in calitate de sofer pasionat de mersul pe doua roti (categoriile A, A2,A1, AM) sau de mersul pe patru roti (categoria B si nu numai).

Categoria A are dotari moderne, de invidiat. Veti fi cu adevarat incantat sa faceti instructia practica pe motocicleta Honda Hornet (special aleasa pentru categoria A), care este usor de manipulat si de o rezistenta deosebita. Cine devine cursant pe o astfel de motocicleta ajunge sa cunoasca placerea si distractia in timpul conducerii pe doua roti.

La categoria A1 aveti la dispozitie o motocicleta Suzuky GN 125, in special pentru incepatori.

La categoria A2 exista in dotare motocicleta Honda GB 500, iar la categora AM, mopedul First Bike.

Categoria A are in vedere pregatirea cursantilor pentru obtinerea permisului de conducere pentru motociclete si triciclu cu motor, cu puterea motorului de peste 15Kw. Trebuie sa ai varsta de 24 de ani impliniti sau 20 de ani impliniti si o experienta de peste doi ani in a conduce motociclete din categoria A2.

Expicatiile date cursantilor in ceea ce priveste mersul preventiv-defensiv, cat si atentia acordata orelor de conducere pentru pregatirea de la traseu diminueaza situatiile neprevazute in care apar evenimente rutiere nedorite-accidente.

La categoriile A, A2 si A1, cursantii trebuie sa parcurga in maxim trei minute si jumatate, doua probe. Scoala auto moto Brasov Handra Francisc pregateste cursantii minutios si pentru aceste probe, sporind siguranta motociclistilor in traseu.

Preturile Scolii de soferi Brasov Handra Francisc sunt accesibile, dupa cum urmeaza:

La categoria A, pentru cei care au permis de conducere moto (A1 si A2), pretul este negociabil. Categoria A: 900 de lei; pentru A2-A1: 900 de lei. La categoriile A si A2, pentru persoanele care nu detin permis auto categoria B, tariful este este de 1000 de lei.

La categoria B, exista dotari foarte bune. Puteti face practica auto pe un autoturism, marca Peugeot 407 2.0HDI diesel, usor de manevrat si care ofera siguranta in timpul orelor de conducere. Buna colaborare dintre instructor si cursant, rabdarea, tactul pedagogic al instructorului sunt probate de rata de promovabilitate ridicata la examenul de traseu.

Pentru categoria B, pretul de la Scoala auto moto Brasov Handra Francisc este de 1300 lei.

Promotiile permanente conving din ce in ce mai multe persoane sa se inscrie la Scoala auto moto Handra Francisc:

  • La categoriile A, A 2, A1, AM, B, dar si la celelalte categorii, elevii si studentii au o reducere de 50 de lei. La grupurile mai mari de trei persoane inscrise impreuna, se ofera o reducere de 50 de lei pentru fiecare persoana in parte.
  • La categoria A-A2-A1-B, dar si la C si C+E, pentru fiecare persoana convinsa de tine sa se inscrie la Scoala de soferi Brasov Handra Francisc, primesti cate 50 ron.
  • Pentru inscrierea online, se percepe o reducere de 50 ron.

Scoala auto moto Handra Francisc Brasov ofera performanta, siguranta si eficienta si este cea mai buna alegere.